5 Oktober - Nattinatt !

Kom hem för ungefär en timme sedan. Ännu en kväll där det inte blev som man hade tänkt sig. Nu för tiden brukar det bli så. Men i alla fall, åkte in till växjö vid typ halv två kanske. Sen var man och segade inne i Växjö med Hanna och Alle. Träffade sedan Natta och sen kom Emma. Gud, vad mycket väntande det blev hela dagen.

Kom tillslut hem till Emmas pappas lägenhet. Fixade oss och ja, drack lite. Pallade bry sig om alkotest. Men de skulle vi bannemig ha gjort. För när vi sedan hade tagit taxi till strandbjörken och stått ute och väntat på, ja de vet jag inte ens! Så ställde vi oss i kön som var sjukt lång! Men iallafall, fick man då blåsa, men ickepicke kom vi in, nejnejnej. Vi hade ju druckigt! Hur mycket som helst - NOT! Syntes inte ens att vi hade druckigt. Men tydligen så fick ingen som hade druckigt komma in. Jävla tatte Växjö! Goch fyfan vad arg man blev!!

Men det var ju bara att sälja biljetten där, lyckades! 60 kr fick jag för mig! haha
Drog sen till donkan och satt där typ i någon timme. Jag frös och kan säga att jag fortfarande fryser som bara den. Gör typ allt för att jag inte ska frysa. Bäddat ner mig i sängen med täcke, och i knät har jag laptopen och sen har jag tänt värmeljus i rummet. Så är ganska så varmt och framförallt mys (y)

Det var ju meningen att jag skulle sova hemma hos Emmas pappa. Men jag pallade fan inte det, så Hannas, snälla söta rara mamma Karin, körde hem mig. Så snällt så faktiskt (:

Så nu ligger man här i sängen som sagt. Ganska så, ja jag fryser fan fortfarande. Det är helt otroligt. Ligger här och snackar med några Växjöpojkar, en av dom träffade jag fan på inatt/ikväll. Men han kände inte igen mig, jävla diss. Men visade fan han att jag hade hans nummer på mobilen, jag är fan helt störd! Sen smsar jag med Örs me ju (: alltid lika trevligt. Men förvånad blev jag när han ringde mig i torsdags.

Nu ringde Örs också, så nu får jag avsluta detta inlägg och sedan sova. Så godnatt gott folk :*

Kommentarer
Postat av: Emma!

Jävla cp kväll! <3

2008-10-06 @ 19:00:50
Postat av: Alina

Ha en trevlig kväll! :)

2008-10-06 @ 19:05:52
URL: http://emmiealina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0