3 Oktober - Alkoholfritt - FUCKOFF !

Studiedag idag, så skönt som bara den. Inte så härligt uppvaknande. Mamma kommer in och säger att det är alkoholfritt på skum och att ALLA ska testas med alkotest. Helt jävla underbart - not! Aja, man har ju biljett redan så vad gör man? Jo man får åka dit ändå!

Stod i tidningen att dom kommer ta kort på alla som är/blir lättkläda. För det stod att när man är i skumet så är det många som klär av sig. Man bara "ofta" att dom kommer ta kort/filma människorna. Vafan är detta för jävla ställe vi lever i! Och det sjuka är att detta är de enda stället som skum är på som det blir alkotest på ALLA som ska in. Helt jävla sjukt. Hatar fan Växjö! T.o.m Balders e ju fan mycket bättre, där man får komma in helt packad. Me Like That xD

Miranda ringde innan och sa att jag kunde komma till henne idag. Det är sjukt mycket tummen upp (y) ! Så blir möjligtvis lite festande idag ändå, hos Mattsson. Vi skulle i alla fall kolla läget. Sen blir det att sova över där. Btw, hennes mamma gillar mig nu ;D gosh jag är glad för det haha!

Så imorgon blir det att mamma hämtar mig hos Miranda vid tio-tiden. Sen hem och duscha och sedan packa väskan till skuum. Sen kör mamma mig till Växjö, hon skulle ändå de hållet när hon åker till Oskarshamn. Helt perfekt! Förutom att det kommer bli en nykter kväll. Bläää på det!

Nej nu ska jag packa min väska till Mirre och sedan klä mig och lite så. Finns på mobilen hela helgen. Lär inte sitta så mycket vid datan som ni kanske märker på mina planer inför helgen.

Puss !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0