28 Oktober - Vissa borde verkligen skärpa till sig!

Nu sitter man här igen. Klockan är ganska mycket, och det är mörkt ute, konstigt, nej, för klockan är som i natten! Och det är kväll, natt. Vad händer då? Jo, Rebecca börjar tänka en massa. Och det är precis det hon gör just nu..

..Tycker det verkar som om nu förtiden, när kompisar till mig är i något förhållande så är det oftast den ena som är mer bestämd än den andra. Jag nämner inga namn. Dem kompisarna finns inte så jätte närma mig.

Men det känns mest som om det är tjejen som bestämmer över dom lite. Eller inte bestämmer, men typ killarna (mina kära små vänner) vågar inte säga emot. Dom verkar liksom bara glida med och inte säga ifrån. Är helt enkelt rädda att bli lämnade och ensama. Det är fel att det ska vara så.

Ibland har man oftast hört att det är killen som gör så att tjejen inte vågar så mycket i ett förhållande, var väl så mera innan. Men nu verkar det nästan tvärttom. Vissa killar är rädda att förlora sina tjejer. Att tjejen blir för svartsjuk eller avundsjuk om hennes kille snackar med andra eller ens kollar på en annan människa.

Ibland, i alla fall, jag har hört att det oftast är killar som behandlar tjejer illa i ett förhållande, och att killen är idioter. Men jag har märkt, i fler av mina (killkompisars) förhållanden, att deras förhållande, i vissa i alla fall, har tjejerna behandlat dom som skit. Så det är inte alltid killarna som är skitet.

Det finns så mycket sjukt jag har hört att vissa tjejer har gjort eller gör mot sin kille. Så det jag försöker komma fram till att, det finns sjukt många idioter till killar, men det finns fan då lika många idioter till tjejer. Nu ska jag inte vara elak mot mitt eget kön. Men det är faktiskt så. Heltenkelt är det så att vi både, kille/tjej är sjukt dåliga på att visa lite hjärta! Vissa borde verkligen skärpa till sig!

Nu menar jag inte att jag är en sån tjej. Visst, det får ni bedöma själva. Men hoppas att dom av er som känner mig inte känner att jag är en sån idiotisk tjej. För enligt mig så är jag en bra tjej. Men det är enligt mig.

Jag fick en gång en kommentar av min kompis kille. Där han sa att jag och hans tjej förtjänar det allra bästa. Då tänker man, gör jag verkligen det, förtjänar verkligen lilla jag det bästa? Det märks ju inte, eller gör de det. Ingen i så fall verkar ju inse det.

Nu är klockan över halv tolv. Det märks att jag är trött. Fattar knappt vad grabbsen på msn snackar om! Så blir nog för mig att ta och sova lite. Mamma har idag köpt saker så jag kan baka bullar - äntligen! Så imorgon blir det nog bullarbak samt plugg! Det var allt för mig.

Puss & Godnatt !

/ Rebecca

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0