21 Oktober - I just wating for it

Fortfarande inget ljud från dig, frågan är vem som bestämmer, du själv eller någon annan.
Snart lär man väl få ett påhopp igen om det! I just wating for it ...

Skolan idag var väl inget nyss speciellt. Måste göra historia läxan som jag inte kommer orka att göra. Börja läsa min engelskabok, som jag inte heller orkar att göra. Vafan orkar jag göra egentligen? Typ ingenting.. Nej men jag får ta och göra lite av det ändå senare.

Annars idag så ska man såklart kolla på One Tree Hill, sen när man får ner det på datan. Ungefär 20 minuter kvar. Sen blir det att kolla de nyaste av Gossip Girl också. Alltid det nyaste på tisdagar för min del (; Oyes ! Sen på ettan ikväll klockan halv nio är det Andra Avenyn. Brukar kolla på alla avsnitt på en gång. Men har inte orkat att kolla på allt sådär, så blir att kolla på det ikväll som sagt.

Blir kanske också att man går en runda efter Andra Avenyn. Två dagar i rad nu har jag varit ute och gått i en halvtimme. Alltså ibland känns det verkligen som om man behöver det. Och just nu känner jag verkligen att jag behöver komma ut. Att vara för mig själv för en stund och det är det enda sättet för mig. Att gå ut och gå. Så, kanske blir att man går ut. Annars vet jag inte vad jag ska göra. Måste gå och lägga mig tidigt med. Mitt mål är ju som sagt att stänga av datan innan tio! Men igår, usch fy på mig. Klockan var nog halv elva! Fyfy, det får inte upprepas idag inte!

Nej nu ska jag ta och gå upp och kolla vad dom gör där uppe! Sen blir det att göra historia/engelskan.

/ Rebecca

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0