2 Oktober - Lång helg !

Nu har man framför sig en lång helg. Fyra dagar ledighet, helt underbart. Studie dag imorgon!

Denna torsdagen har väl varit som vilken torsdag som helst. Började lektion vid nio med franska. Alla mina franska lektioner känns helt meningslösa. Menmen efter franska så hade jag matte, där jag inte fattar ett skit, förtfarande! Efter det blev det mat som gällde. Sedan min "privatlektion" i franska, i 25 minuter! Hinner inte göra mycket, menmen. Sen hade vi då historia, jag och dom flesta killarna. Efter det så skulle vi ha idrott, men hade pratat med Alexandra tidigare på morgonen. För jag är egentligen fortfarande sjuk, förkyld och hostan bland annat. Så hade inte tänkt vara med på idrotten. Så åkte hem med tidiga bussen, medans dom andra hade idrott.

När man kom hem så kände jag mig baksugen! Så det blev att testa Hannas resept på kladdkaka. Hur god som helst blev den. Lite kladdig men det är så det ska vara ju! Så blev perfekt. Får hoppas på att la familja tycker om den.

Miranda ligger fortfarande på sjukhuset, eller jag antar det. För pratade senast med henne vid tre tiden, då var hon där. Men får hoppas att hon får komma hem idag. Dom vet fortfarande inte vad det är, om det var något ens. Man får i alla fall hoppas på det bästa.

Nu har man kollat på ett avsnitt av The Hills på Mtv. Redan sett det, men snart när som helst, typ om två minuter. Kommer ett nytt avsnitt, eller nytt och nytt. Men jag har i alla fall inte sett det. I alla fall, jag bara älskar det. Svårt att inte fastna vid det. Nästan samma sak som med One Tree Hill.

Nu börjar det så blir kanske ett eller annat inlägg senare. 
Puss !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0