16 Oktober - Balders or not ?

Ganska så trist dag idag faktiskt. Ganska så trött har man varit också. Sjukt segt och innan så somnade man ju framför tvn typ i en halvtimme (Y)

Varit duktigt och diskat också, men inte så duktig, eftersom jag inte har pluggat ett skit! Blir galen på mig själv för det, men nu för tiden har jag inte redigt orkat med någonting känns det som. Blir att läsa svenska boken sen i alla fall.

Innan idag skrev Emma till mig att hon och co inte orkar med Balders. Så blev ett suck på det. Skulle kanske bli fest hos Alle istället. Men jag är så satans sugen på Balders egentligen. Vill verkligen dit! Så ja jag hörde med Candice om hon skulle dit, för det har hon sagt. Hon skulle ju dit med Matilda och Mac. Men icke, nej hon ska vara med Christoffer hela helgen. Så då blev det att höra med Mac, och såklart så banngar inte den tjejen (; ! Så blir troligtvis / förhoppningsvis Balders med Mac och Matilda :D ! Grymt längesen jag festade med dom. Så det ska bli kul (: Men allt är inte säkert ännu, utan Mac skulle prata med Matilda vid nio, så får veta då hur allt bli.

Aja, nu måste jag göra något känner jag. Får se vad bara. Läsa lite kanske.

Puss !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0