1 Oktober - Tänker på dig <3

En ny månad med nya äventyr. Äventyr och äventyr, det vet jag inte om man kan säga. Men jag ser framåt och hoppas på en bra månad, hoppas den går snabbt.

Det var ju tänkt att det skulle vara fest hos Mattsson i morgon kväll, efter skolan. Men verkar inte som om det kommer ske.

Jo såhär är det, när man vaknade idag så såg man att man hade fått ett sms av Miranda. Där stod det att hon var på väg till akuten, hon hade haft ont vid sidan av magen hela kvällen. Hon trodde först det var blindtarmen. Men det var det som tur inte. Snackade med henne i skolan idag också, hade gjort ultraljud på njurarna, för dom trodde att det kunde vara det. Men njurarna såg helt okej ut sa dom.

Pratade med henne nyss, dom vet fortfarande inte vad det är. Men hon hade i alla fall inte lika ont nu. Får hoppas att det blir bra och att hon får komma hem snart. Tänker på dig vännen <3

Så som sagt, blir ingen fest. Hon lär ligga över där inatt och jag vill inte dra dit, när det typ bara blir killarna i klassen. Fast inte ens det! Så tror inte det blir något hit det där med festen i morgon. Så blir att bara ta det lugnt.

Nej nu får det bli att plugga lite, eller nått. Har precis kollat på The Hills, senare ikväll är det ju också Top Model som jag måste se på! Trotts att jag redan vet vem som vinner.

Puss !

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Jag har ingen aning! jag ser så dåligt men är ändå rädd att dom ska gå sönder det är ju så mkt folk inne på skum <3

2008-10-01 @ 22:50:57
URL: http://alexandrasoderlind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0