Kärleken Kommer När Man Minst Anar Det ..Varför vänta på något som aldrig kommer att hända. Varför lägga tankarna åt att finna kärlek. Varför inte låta det komma av sig själv. För det är då det kommer. Varför pressa och tvinga sig själv att hitta. Man har ju sagt tusen gånger till vännerna att kärleken kommer när man minst anar det.

Så varför lyssnar jag inte på det som jag själv har sagt gång på gång till vännerna. Varför?
Kärlek har kommit till mig verkligen så där poff! en gång. Då hade jag inga tankar på att man var tvungen att hitta någon att vara med. Men så kom det helt plötsligt och man var fast.

Vad borde man göra? Jo, man borde sluta tänka på att det är ett måste för tillfället. Det kommer när det kommer. Trotts att man vet vad man hade viljat ha. Men livet är inte så lätt. Man får acceptera läget, finns inte så mycket mer man kan göra. Det är det enda. Väntar på att poff! ska komma. Njuta av stunden och lägga tankarna mer på dem som behöver de. Åt vännerna som man bryr sig om. Åt vännerna som behöver en mer än någonsin - det är det man ska lägga energin på just nu. I alla fall för min del. (Och tråkigt nog, skolarbetet).


Nu kan jag inte längre ligga här framför datan och babla på. En dag i morgon också.

Men som sagt, det kommer när man minst anar det. Sitt inte där och tänk på det hela dagarna, man kommer inget vart på det sättet! Tro mig.
Godnatt, imorgon är det en ny dag, med nya möjligheter och nya minnen som ska skapas.

Lev livet, du vet aldrig när det tar slut.

Puss ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0