Kommer Inte Sluta Som De Andra Åren

För några dagar sedan fick man veta att min farbror Mark ska gifta sig den 3e januari. För er som inte vet så bor han i England. Min pappa är ju engelskman, som förövringt inte märks ett dugg på mig (men nu var det inte det jag skulle säga).

Mamma och pappa har pratat lite om bröllopet, liksom det är inte varje dag det är bröllop i släkten! Först när jag fick veta detta om att han ska gifta sig, så ville jag dit direkt. Utan tvekan! Sen började jag tänka, bröllopet ska vara tre dagar efter nyår, hur ska det gå, när jag vill vara här och festa med mina vänner? Om man skulle åka dit så blir det ju att man blir tvungen att åka innan nyår.

Och det hade mina föräldrar redan planerat att vi skulle, om vi skulle åka! Började tänka mer på det hela. Att fira nyår i England. Det började bli mer och mer något jag verkligen ville. Det är ju en sak till som inte händer varje dag precis, eller varje år!
Nu ville jag åka till England och gå på bröllopet, träffa släkt och kusiner och fira nyår där!
Idag berättade mamma för oss att vi ska åka dit! Något som jag blev bara glad över. Tänk, hur kul kan det inte bli liksom! Något man aldrig glömmer. Och ett bröllop, nej gud, jag bara längtar.

Mamma berättade också att Mark ska bli pappa, och jag blev helt stäld! "Vafan, det visste jag inte om?!" Men nu när jag tänker efter, så har jag faktiskt vetat det ett tag ju. Bara jag som är lite seg i huvudet ibland!

Som sagt, den 29 december åker familjen Lodge till England. Beräknar att komma hem den 6 januari. Nu längtar jag!


Puss ♥


Kommentarer
Postat av: Estexx^

Ta med mig ! ;)

<3 <3

2008-11-09 @ 11:43:25
URL: http://estexx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0