Du borde vara glad!

Ni borde vara glada allihop!
Sluta klaga på hur du ser ut, fattar du inte
hur jävla snygg du är, vilken kropp du har - ja, allt!


Börjar bli inte smått galen på vilka jävla människor som håller på att klaga på sig själv. Det finns människor som är mycket större än dig, så sluta klaga på att du är tjock! Sluta klaga på både de ena och de andra. Var nöjd!
  Visst man kan inte alltid vara nöjd, men du kan väl tänka på att det finns vissa som har det värre än vad du har det. Finns ingen som är nöjd - alla har något komplex. Men lyssna här, ni som är smala, som ändå går runt och säger "gud vad tjock jag är." Tänk till innan ni säger det, för folk runt omkring er kan ta illa upp, du kanske har någon vän som är lite rundare än dig, tänk på dom? Om du går runt och säger "Jävla tjockis jag är!" Tänk på då hur dom känner sig?! Har ni tänkt på det?

Minns en gång när man gick på högstadiet. Då var det en i klassen, en av dom smala tjejerna som gick runt och sa "Gud, vad tjock jag är!!" sen tänker man på en annan tjej i klassen som antagligen hörde det, hon som inte har lite mer former, som var lite mer rundare. Hur tänker hon då? Jag vad jag tänkte då! Jag tänkte "men jag då, då borde jag ju typ ha fetma"
Jag vet att jag inte har fetma, och jag vet att jag aldrig har haft det heller. Men jag har heller aldrig varit sådär smal som de andra tjejerna i klassen var då och är fortfarande idag. Jag kommer inte heller bli sån, det vet jag om. För om jag skulle bli sån så hade jag fått anorexia, eftersom jag är byggd som jag är.

Men jag är inte heller nöjd med mig själv, men jag går i alla fall inte och säger det. Kan hända att jag säger det någon gång. När jag hör någon som säger att den är tjock och när man ser att han eller hon inte är det, och att man själv är tjockare eller rundare än vad den personen är - då blir jag förbannad! Liksom, kolla själv innan ni säger något! Om ni är rundare än den andra ni snackar med - visst då kan ni säga att ni är tjock eller vafan ni vill själv ! Men inte om den andra är större än vad du själv är!

En annan sak också, det är egentligen samma sak. Att säga till någon "Gud vad smal du är!" Det kan göra ont att höra det också. För dom som inte vill vara smala. Bara för att du själv vill vara som hon eller han, det betyder inte att dom vill vara så smala som dom kanske är.
Som sagt tänk till innan ni öppnar er mun!

Visst detta är bara min åsikt. Tycker ni jag har rätt eller fel?Allt är försent, försent för vin försent för kärlek ren som snö.
Inatt finns ingen väg tillbaks.


Puss ♥

Kommentarer
Postat av: rebecca

Det var ju fint skrivet =)

2008-11-14 @ 18:23:59
URL: http://bonnevillebrud.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0