Att Äta Rätt?

Jag är en sådan tjej som gillar att skriva i min blogg, som det kanske märks ibland. Jag kan verkligen skriva om dom mest obetydliga små sakerna, men vem klagar? Ingen än så länge i alla fall. Skriver mest för min egen del. Bara roligt om folk läser vad man skriver dagligen.

Men i alla fall, jag läser också massa andra bloggar. Mina vänners och lite mer kända bloggar. Läste nyss Blondinbella's inlägg om hennes tips om kost. Just nu är detta hennes tips, som hon själv kör med:

Tänk på att;
- Äta protein såsom kött och fett genom smör, såser etc med en god sallad till
- Dricka mycket vatten
- Aldrig gå runt hungrig, äta mellanmål ofta!
- Saknar du bröd är finncrisp det bästa alternativet
- 70% choklad och nötter är bra snacks! Ät med gott samvete
- Våga äta fett! Köp röd möjlk och fil med 3%
- Hoppa över allt med vetemjöl
- Var försiktig med frukt, innehåller mycket socker

Man kanske själv skulle börja köra denna? Mamma har börjat köpa röd mjölk, men jag tycker den smakar blä! Och vi kör ofta med detta hemma, så finns inte så jätte mycket att ändra på. Det är mest bara att inte äta så mycket av vetemjölet. Men orkar man lägga energi på detta? Blir väl bra att bara äta vad man vill och motionera. Något som jag måste börja göra mer regelbundet. Nej en förändring ska ske när det gäller detta. Men hur vet man då vad som är rätt att äta för en själv? Hur svårt kan det vara - sjukt svårt!
Man får nog helt enkelt testa sig fram och se vad som passar en själv!

Nu mitt i allt blev jag sugen på chocklad, attsingen att man inte har något hemma. Oj, klockan är snart sju och jag måste seriöst börja packa! Jag kommer aldrig till skott och sätter igång med packningen. Men vad ska man ha med sig? - Panik!!

Puss ♥


Kommentarer
Postat av: Ulrika

Ja dom ä ju jätte fina ^^

2008-11-28 @ 21:41:28
URL: http://ulrikann.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0