6 November - You Make My Day !


Gammal bild från förra året i ettan.


Girls, you make my day !

Imorgon då jävlar flickor blir det chocklad tårta i mängder! Förra året mer er gick så satans snabbt. Lollo, Hanna, Sarah och Miranda ni gjorde verkligen min dag så satans roligt. Varje dag, hela året! Sen lämnade Sarah oss och flyttade till Växjö, svikare! Men minnerna har vi kvar. Nu när man går i tvåan och det är bara jag, Lollo, Miranda och Hanna kvar, av oss tjejer. Visst finns det ett tomrum av Sarah, men vi har ändå det kul. Galet som satan! Men inget fredags-damp xD som vi hade förra året. Imorgon som sagt ska vi fem träffas igen för kvällen. Vet ni vad, detta är första gången vi fem hittar på något tillsammans, när alla är med! Det är helt otroligt. Ska bli grymt kul faktiskt. Ni betyder alla så mycket för mig ska ni veta tjejer. Utan er hade min vardag varit grymt trist.

Nyss hade man ett långt telefonsamtal med Micke. Snackade verkligen om allt! Allt från skoldagen till snack om bilar. Brukar bli att man får höra om massa bilar när man pratar med honom. Men det gör absolut ingenting! För det är fan kul, faktiskt. Kollade värsta snygga bilarna. Alltså gud, man vill bara ha! Ni kan ju kolla länken själv på alla snygga bilar, han har gjort själv - Lukas Kooz. http://www.kooz.se/  Snyggaste jag har sett!

Jajo, vad ska man ta och göra här näst? Är redan trött och klockan är bara sju. Funderar på att ta och se någon film. Har ingen ork till att plugga något, kanske blir att man gör det ändå senare ikväll. Det åter står att se.

Puss ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0