29 November - Helsingborg

Då kom man till Helsingborg igår. Nervös hela resan. Tur som bara den att jag hade Andrea med mig - tack!
Kom till knutan och sedan blev det att vänta på Christian som skulle komma dit, fast hans tåg var försenat. Men han kom i alla fall, kände igen honom direkt. Alla vi tre tog bussen till Miatorp, hem till Estelle.

Fredags kvällen blev att umgås, Estelle, Sara, Aleksandra, Andrea, Christian, jag och två kompisar till Aleksandra, tror jag det var. Men i alla fall, vi kollade först idol - som sög som helvete! Kollade istället på film. Sedan gå ut och gå med Christian och prata om massor nere vid stranden. Mysmys!

Hela kvällen/natten blev att man var uppe, sjukt länge. Jag, Estelle och Christian satt uppe i princip hela natten (y). Somnade kanske vid halv åtta på morgonen(!!!) och vaknade vid nio!
Upp och hoppa och usch vad trött man har varit hela dagen. Blev att vi tog oss in till Knutan och lämnade av Christian som skulle hem. Vi andra tjejer åkte till Väla och shoppade lite. En klänning och långarmad tröja från Gina och en annan tjocktröja från Bikbok.

Nej nu ska vi ta och kolla på filmer som vi har hyrt. Alla tjejer är kvar och en kompis (?) till Aleksandra är här också. Och snart kommer nog Jennie och Jacke (: Trevligt trevligt!

Ha en fortsatt härlig lördag!
Puss ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0