25 November - Pluggis ?

Detta börjar bli lite jobbigt nu höni!
Gårdagen pluggade jag från halv sex till halv elva. Vilket gav resultet att det kändes som om det gick bra - på provet idag.
Ska strax ta och läsa på historian, ett av de ämnerna jag verkligen måste förbättra mig i. Har aldrig varit ett av mina starka ämnen, förvånar mig själv att jag verkligen läser en plugglinje som samhälle-sam. Vänjer nog aldrig mig. Men jag börjar ändå plugga mer på mina saker, känns det som. Och det är sjukt bra!
Som sagt, nu ikväll ska jag läsa på historian - förhör imorgon, måste vara grymt förberädd känner jag. Så blir att läsa det några gånger.
Föresten fick jag besked på min svenska uppsats om att adoptera. Vilket visade sig att jag fick VG (y) tummen upp!

Imorgon efter skolan ska jag med Miranda hem och vi ska skriva följ-sak till samhällen, får se hur det kommer att gå. Sen blir det att jag sover där. Så som ni kanske förstår så blir det inte mycket bloggande för min del då. Måste snart ta och börja med arbetet i Internationella Relationer också - mitt ska handla om trafficking. Något som dock alltid är aktuellt.

Nej nu måste jag ta och läsa historian så jag sedan kan kolla på de nya avsnitten av OTH och GG.
Men har bestämmt att jag får se det när jag har läst historian minst två gånger - få se hur bra jag kommer att bli på att hålla det löftet!


                              Vissa saker vill man inte inse, för ens man gör det och det är försent..

Puss ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0