17 November - Nu börjar pluggandet!

Idag var det en ganska så slapp i skolan. På första lektionern lyssnade man först på Peter i hundra år, kändes det som! Men fick sedan jobba själva med vårt arbete, där jag skriver om Trafficking. Ganska så intressant att skriva om det. Hittat massor med fakta så ska snart. (Och det vet ni nog vad det kan bli - man vet aldrig när det sker, när det gäller skolarbete). Menmen, känner faktiskt att jag snart ska ta och börja med det.

Men det kan jag inte ännu. På engelskan idag kom Lena, NK-läraren och frågade oss om vi ville göra provet nästa vecka. Eftersom vissa i klasserna har klagat och sagt att dom inte ha kunnat plugga, t.o.m en sa att han hade haft ont i magen hela helgen så kunde inte plugga - vadå bortförklaring?! Men som sagt, man får mer tid, det är bra.

Så kan jag idag ta fram fakta till uppsatsen vi ska skriva om i morgon i svenskan - och där skriver jag om, att adoptera. Har hittat ganska så mycket fakta till det också. Bara att jag ska sammanfatta det, så de blir lättare i morgon när man skriver uppsatsen. Har ganska mycket att säga om det jag också så tror det kommer gå bra. Får i alla fall hoppas på det.

Nej nu ska jag ta och skriva svenskan. Blir mer bloggande ikväll.

Puss ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0