12 November - Fruktan!

Känner mig helt död efter denna skoldagen. Hur trött som helst. Var lika trött igår när jag kom hem. Usch, jag måste verkligen gå och lägga mig tidigare! Känner verkligen att suget av att sova nu. Klockan är snart fem och jag vill gå och sova. Men vet att om jag går och sover nu så kommer jag inte sova något i natt. Så får gå och lägga mig typ nio eller tio, men problemet är att jag inte kommer vara trött då! Aja, ska ändå försöka att gå och lägga mig då. Få se hur jag lyckas med det!

Alltså jag fruktar verkligen morgondagen! Visst, jag börjar sent, funderar på om det går någon buss som passar. Eller om man ska åka till skolan och plugga, för det lär man inte göra om man tar sovmorgon. För min del börjar lektionerna vid fem i elva med ett matteprov som kommer gå så skit så, ja jag vill helst inte tänka på det! Sen äter man och sedan har man idrott och den ska Johan hålla. Undrar hur den blir!
Sen i vanliga fall så slutar man där vi två, men inte imorgon! Nej det är öppet hus på Wasaskolan. Så vi alla elever ska ha lektioner. Från halv fem till sju. Men bara för detta så är vi lediga på fredag - vilket är sjukt skönt! Så man ska egentligen inte klaga på det. Men ändå, sjukt jobbig dag. Visst kunde varit värre, med lektioner hela dagen. Men, blir ändå att jag åker dit tidigt och gör lite nytta där på skolan.

Nu borde jag inte skriva så mycket mer, utan nu ska jag ta och försöka fatta mig på lite mera med matten. Men usch, fruktar verkligen de provet. På tal om prov, hade ju mitt franska prov idag. Usch säger jag bara! 10 sidor - Crazy woman!! Jag gjorde inte allt - men ändå!
Nej nu måste jag ta och räkna lite mattematik. Byebye

Puss ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0