11 November - Åh älskade tisdagar!Nu tycker ni säkert jag är helt sär, eftersom jag skrev det där orden här över. Men nejdå! Ska berätta för er varför jag älskar tisdagar.
Jo, såhär är det. På tisdagarna kommer det ut två helt underbara saker. Nämligen de allra nyaste avsnitten av One Tree Hill och Gossip Girl. Nu tycker ni säkert jag är helt dum i huvudet. För er som inte har sätt det, eller som inte är lika fast i det som jag är! Men då får jag säga, illa för er (; för jag älskar det och kan inte sluta kolla.
Så om en halvtimme blir det att kolla One Tree Hill och sedan Gossip Girl. Man blir bara så glad av det. Och man får ju inte glömma alla snygga heta killar som är med i serierna! Typ, ge mig!! Bannemig, vet ni vad? Detta är mitt knark ;) ! Vad ska man ta sig till sen när det tar slut? Gud, jag måste önska mig dvd:n till OTH i julklapp. Alla vill jag ha! Från allra första säsong till dagens! Freak jag vet, men jag har verkligen sett vartenda avsnitt av det! Samma sak med Gossip Girl, fast där har det bara kommit två säsonger. OTH är ju inne på deras sjätte. De sades att det skulle bli slut efter femte, men så blev det inte! Hoppas det fortsätter länge till!
Ungefär tjugo minuter kvar nu! Så får underhålla mig med matte så länge.

Känner mig stolt! Har skrivit brevet nu :D
Får tacka lite till Robin som hjälpte mig liite me stavningen !

Puss ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0