Nattugglan är tillbaka !

Vad är det med mig nu för tiden? Liksom när jag inte har pojken här så vill jag inte sova . Går och lägger mig sjukt sent . Men varför? Börjar fundera lite på detta, men tror jag vet varför det har blivit såhär . För det första - vill inte sova ! För det andra - kan inte sova ! Ja, för det tredje att jag saknar honom för mycket så ja jag kan inte. Ligger och luktar på hans tröja som jag har lånat. <3

Goch snart åker man till italien, ska bli sjukt skönt, och sjukt varmt ! Sjukt jobbigt med att man kommer sakna sjukt mycket efter vissa personer här hemma. Jobbigt, men aja skönt med att komma ifrån detta stället måste ja säga faktiskt.

Fick också veta idag att man börjar i skolan igen den 19 augusti. Känns ju lite sådär att börja i skolan igen. Men detta år och ja, resten av skoltiden måste jag verkligen fixa detta. Det är bara så. Jag måste! Skönt ändå att komma igång med massor, att ha saker att göra på dagarna. Skönt också att träffa klassen igen, även fast den inte kommer vara som innan.

Sarah slutar ju nu och Dennie, tråkigt tråkigt. Jag kommer i alla fall sakna när hela klassen var där. Hela klassen, alla som var där första dagen förra året den där dagen då alla satt i klassrummet och vi hade Eva som mentor.

Gud var mycket som har hänt detta året. Man har varit med om så mycket, bara på ett enda år. Tänk, tiden går snabbt. Snart kommer väl jag flytta hemifrån också. Nej, fy det är förtidigt! Inte än. Men, tänk. Om 7månader blir jag 18år. Tiden går snabbt.

Tror jag får avsluta detta inlägget och försöka sova. Imon blir det att packa och troligtvis följa med mamma och fler kanske, till tingsryd och köpa sådant som vi ska ha med oss på resan.

// Natti natti. Lodge

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0