Lev Dagen Som Om Det Vore Din Sista

16.39 inte som planerat . skulle vara hos robin denna dagen , tills imon . men började igår att jag hade ont i magen och mådde knas , visst min mage har varit damp ett bra tag , och det är ju inte kul att robin ska få vara me ngn som inte kan göra ngt förutom att ligga helt still och knappt bli rörd eller kunna röra sig ! ja ni förstår vad jag menar ! så blev att man blev skjusad av anki , robins kära mor , så hon körde som sagt hem mig , och dom åkte typ nyss . saknar fan honom redan , och fyy ångrar fan att jag åkte hem ! täänk nu får ja inte se mitt älsk förens efter jag har varit i italien ! fuuuck , aja . sånt är livet ju , kan icke hjälpa att man får ont i magen .

så nu blir det nog att jag sätter mig i skuggan och läser en bok . kan hända att ja skriver mera senare . byebye :*


18.59 läste nyss någons blogg där det stod att man inte skulle ta allt för givet . fick mig en tankeställare . tar jag allt för givet ? tänk om allt runt omkring mig skulle rasa samman ? visst det har gjort det gång på gång för mig . men just nu , för första gången på väldigt länge så känns det som om allt börjar komma på sin plats , där allt börjar bli bättre dag för dag .
visst finns det dagar då allt känns förjävligt och allt bara blir skit och pest av allt . men inte ska man ge upp och allt för det , nej , utan man ska fortsätta att kämpa och framförallt leva . leva dagen som om den vore den sista i sitt liv . leva dagen som man själv vill och inte bara lyssna på alla runt omkring och ta åt sig allt skit på fel sätt . utan ta åt sig de dom säger på ett bra sätt . även om det kan vara tungt ibland , fortsätt lev !
när jag läst den där inlägget , så fick det mig att tänka på min familj och alla runt omkring mig . vad jag egentligen borde vara glad över att jag har dom , för att dom orkar så ut med mig . och jag är också grymt tacksam över att robin orkar med mig ..... , nä jag får fortsätta att skriva senare , för nu ringde robin x) när man talar om trollen så xD hehe ^ byebye :*

Kommentarer
Postat av: Robinpettersson

<3 älska dig babe :)

2008-07-26 @ 19:23:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0