Mamma Mia - SE VÄRD !!!

07.19 god morgon , - nja god vet jag inte om den är än . började ju inte så bra , - ont i magen och fick ett sms från min lilla vän i dalarna där det stod att han låg på akuten ! kanske därför jag har ont i magen , drömde om att han var här hemma hos mig , med sina två kompisar , helt knas .. aja jag kan inte göra så mycket mer än att vänta på ett svar från honom , hoppas det iaf inte är ngt allt för allvarligt :'/ ! <33 !!! har kunde iaf skicka ett sms , så ja .. just hang on friend ! jag vet , min engelska är inte så bra , så behöver inte klaga på den !

nu ska jag iaf fixa mig klart , syster & jag ska ju med mamma idag till hennes jobb , och senare ikväll ska vi kolla på Mamma Mia , ska bli skoj skoj (:  hel dag med syster <3 , längesedan . och nu börjar hon och jag komma bättre överens , så ja det kommer bli helt underbart ^ hon är ju som en människa nu ju :'D förut var hon ju ffs bara en pest ! haah , sry <3 ! men aja nu ska ja komma på vad jag ska ha för kläder på mig , plus att jag mååste platta mitt håår :'| !

byebye såläänge :* finns på mobilen , kmr hem sent idag :*
 


22.44 nu har man sett den bästaste filmen på länge , Mamma Mia , alltså seriöst , den var sjukt jävla bra . både humor , sång och abba låtar xD ! jag brukar inte i vanligafall lyssna på abba , men alltså när man ser den filmen så sitter man bara där och njuter , jag looovar :'O helt sjukt bra och dålig och ja allt ! toppen film , och jag veeet vad folk tänker nu .. men rebecca tycker ju alla filmer är bra , men ja men nej , denna är ffs värdig att se :'D lovar och svär :'D ! älskar fan den ;'D <33 !

som sagt har man ju då varit i olofström hela långa dagen , blev att man var på mammas jobb och segade . sedan efter lunch drog syster & jag och kollade lite i affärer , hittade en kläning , lite spec tycker jag . but i like it ! vit & rosa , slå det ! inte ofta ja köper något rosa (y)

  

fick ett tele samtal innan också när jag var i olofström , snacka om att jag blev glad av att höra den rösten ! lix , hur kan en sån röst göra en så glad . tack och lov att du var oskadd <3 , men usch blindtarmen är inte det roligaste att ta bort , kan ja tro : / <3 , saknar dig så grymt mycket vännen !

nä nu ska jag nog ta och sova snart , hade jag tänkt (: . imon blir det på dagen ? hm inte en aning :'S , men iaf ska jag till robin och sedan kommer jag hem på söndag , på dagen och sedan blir det 18års fest :'DD . Nattii nattii fuuckers :*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0