Låter jag besatt ?

Jag kan bara inte sluta tänka på dig. Nu tycker säkert alla att jag är löjlig. Men jag kan inte sluta tänka på dig.
Vill höra din röst, vill vara i dina armar. Vill vara i din närhet, känna dina läppar mot mina.

Hela tiden sitter jag här och önskar att man ska få ett samtal från dig, att du ska logga in på msn, att du ska dyka upp från ingenstans och komma in i mitt rum. Allt det där önskar man, önskar mig dig.

Kollar på msn vem det är som loggar in och hela tiden önskar jag att det är just du som loggar in, jag kollar på msn listan för att se om du har loggat in och jag har missat det - hoppet finns där. Men just nu ikväll verkar det vara hopplöst.

Man kan inte heller koncentrera sig på sitt arbete man måste göra, på sina sysslor som måste göras. Tankarna är på något helt annat. Tankarna är kring dig. Det är det som är så jobbigt - tänk om det blir som det alltid har varit. Att det fina stannar här och inte blir något bättre. Man kanske hoppas för mycket?

Tror jag håller på att bli galen! Varje gång, exakt varje gång någon loggar in, trycker jag till och min blick blir som fastklistrad på höger sida av dataskärmen - läskigt!

Nu vill jag bara höra din röst, vara vid din närhet, se dig inne på msn. Vad som helst - bara jag får prata med dig på något sätt..

Jag saknar dig :'$

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0