9 December - Ge Mig Snö !Idag har man egentligen inte gjort något alls känns det som. Först skolan, hade sina roliga stunder. Fick veta NK-provet där jag blev godkänd i alla fall, skönt som bara den.

Det har också snackat om att vi i klassen ska ha en filmkväll, eller vad man ska kalla det, eller ja, några från klassen i alla fall. Då vi ska kolla på Sunes Jul (y) hur mys som helst ju - fast lär bli mest galet! But we like it (; Och det är på tal att vi ska vara hemma hos mig. Så jag frågade min lilla mamma om detta så sa hon att det var ok! Dock att det inte förekomma något sprit - men öl fick vara med x) så bäst att vana pojkarna och tjejerna om detta imorgon. Men detta blir nästa fredag, troligtvis! För er som har läst min blogg innan vet ju att jag ska till Stockholm denna fredagen.

Klockan har nu slagit tio och det känns otroligt skönt att klockan inte är så mycket för en gångskull - och jag känner mig trött! Så jag funderar på att stänga av datan och krypa ner och börja läsa någon bok.

Det är hur mysigt som helst att sitta nu vid denna årstiden (om det bara vore snö!) och läsa en bra bok, med levande ljus vid en och mysig belysning, erkänn mys? Som sagt, det är bara snön som saknas och tycker den borde komma nu. Fast det ser ut som om det blir en grön vinter - igen.

Dags att avsluta detta för denna dagen. Har inte blivit alls mycket data för mig idag - något jag ska försöka med ett tag.
Ni alla får sova så underbart gott, för det ska i alla fall jag försöka att göra (a) Godnatt!

Föresten Thimmy, du är bra !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0