8 December - Tack&lov för underbara människor !

Nu sitter man här igen, framför datan. Egentligen behövs det pluggas både de enda och de andra.
- Historia
- Engelska
- Franska
- Matte

Ja det är de som behövs göra än så länge på veckan i alla fall.
Måste snart börja köpa julklappar också. Till mamma, pappa, lillasyster, lillebror och till dom äldre bröderna, mormor&morfar och min gudson! Gud, snart börjar paniken komma pga det, har inte börjat än - Hjälp!!

Måste ta och börja plugga nu, och jag har kommit på att jag mååååste klippa mig! Jag ser förjävlig ut i håret, fast jag har dock alltit sett förjävlig ut - spelar ingen roll vad jag gör åt mitt utseende - tyvärr..


Måste bara skriva att jag har fått en underbar vän den senaste tiden. Jag tror det är något särskillt med killarna därifrån, dom flesta där uppe är helt otroliga underbara och omtänksamma. Vissa personer man inte vill släppa taget om, denna personen är verkligen en sådan person. Men ändå är man rädd för att han kommer försvinna - för så gör ju alla tillslut.
Men tack ändå, för att du i alla fall finns för mig just nu. Hoppas på att vi får tillfället att lära känna varandra mer med tiden. Du finns verkligen då man behöver, du betyder för mig, trotts att jag inte har känt dig så mycket - så tack Thimmy (: <3

Nu ska jag ta och göra historian, så jag blir klar med den någon jävla gång! Får se om man får tillfälle att övningsköra senare ikväll.
Antar jag skriver mera senare!
Puss ♥


Saknar min Estelle <3Jag älskar denna, finns på Bikbok <3
VILL HA!! GE MIG PENGAR

Kommentarer
Postat av: Thimmy

Awww! Gullunge! ja blir ju generad (a) du är guld värd <3

2008-12-08 @ 17:40:31
Postat av: Rasmus Johansson

lycka till och du en sak :) du är smal så tyst om det nu :) ^^


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0