6 December

Som ni märkte så blev det inget bloggande för min del igår. Christian var här och kände inte för att skriva något. La mest tid åt att umgås med honom.
I alla fall efter skolan så åkte jag och Miranda in till Växjö, gjorde lite ärenden. Och sen väntade vi på att Christian skulle komma med tåget.
När han kom så gick vi tre runt lite och åt på donkan och inte så mycket mer. Sen åkte vi hem och kollade på film och sådant. (:

Christian och jag, samt pappa åkte in till Växjö och lämnade sedan honom där vid tåget. Sen har pappa och jag varit och handlat, kommit på vad jag näästan ska köpa till min familj i julklapp! Jag har inte köpt någonting än :O smått panik! Måste också köpa något till Hannes också, men vad kan man köpta för något till en 3 åring?
Aja, det lär jag komma på, men måste göra det snart. För i helgen bär det av till Stockholm, och då ska jag lämna den ju! Men får kanske bli en liten julklapps runda i Sthlm, samtidigt som man träffar Jocke kanske (: Menmen, det är sånt som märks!

Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt med familjen. Känner inte för något speciellt.
Visst hade man viljat festa, men aa det finns nog ingen sådan just ikväll, för min del, vad jag vet! Menmen, det kommer väl så småningom någon fest :D Så ikväll, som sagt, ska jag kolla på film, tv osv. Tror det blir att jag går och lägger mig tidigt idag, för jag har varit så satans trött idag och igår..

Puss ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0