31 December - Sista dagen på 2008

Nu är det såhär, som alla nog är medveta om att idag är det den sista dagen på detta år - 2008. Ett år som har gett oss mycket minnen, spciellt för min del. Eller har det hänt så mycket detta året egentligen? - Nej inte speciellt mycket, om jag tänker efter. Men visst har man varit med om stunder som man sent kommer glömma. Har lärt känna folk som jag önskar jag kunde känna hela livet, har funnits de vännerna som har försvunnit ifrån mig, nu menar jag inte att de har dött. Nej utan vänner som inte är mina vänner längre - tyvärr. Fråga mig inte varför det har blivit så - fråga dom!

Vad har hänt detta år då?
Januari har jag för mig att den inte började bra. Hatade redan året efter bara första veckan. På jullovet träffade jag min älskade Becka och träffade blandannat två pojkar från Öland, som gick åt helvete i slutendan. Där var det exempel på folk som försvann. Man kan nog säga att hela januari var en depp-period för min del. Men även var det massa roliga stunder ändå - som alltid.
Februari den månaden då jag fyllde år. Så mycket mer minns jag inte som hände speciellt från den månaden faktiskt.
Under den första helgen i mars var det fest hos Becka, en fest som man nog aldrig lär glömma! Och sista helgen i månaden var det en av festerna som har varit hos Dennie med året - sjukt roliga fester det har varit där må jag sä!
April, en månad som verkligen gjorde detta året BRA! Håkan Hellström den 12 med Sarah och Lovisa. Herregud - ta mig tillbaka! 
Maj hände nog inget speciellt, faktiskt inget jag minns såå mycket!
Juni då sommarlovet var nära och man slutade ettan och hade gått ett år på Wasaskolan. Fest nere vid Mårslycke, eller fest och fest! Ja, vad kan man kalla det egentligen. Men kul var det i alla fall. Studenter man besökte och sådant. Sedan var det ju Midsommar med Becka, Danne och Linus mfl. Trevligt, en av de stunderna jag vill tillbaka till och göra vissa saker annorlunda - men inget man kan göra åt nu.
Juli, Augusti, sommarlov och man jobbade och var i Italien. Mitt älskade Italien! Vill tillbaka! Sommarlovet avslutades helt underbart. Då jag åkte ner med Elle och hennes kille John till Helsingborg och kollade på Takida och Backyard Babies. Och sen träffade man Estelle där och sov hos henne under kvällen. Sen började ju skolan igen!
September, Oktober, November, December.. Orkar inte skriva såå mycket om resten. Men det har varit några Balders också. Vissa blev ju som dom blev!
Resten av året orkar jag inte prata om, bättre ni kollar på min bilddagbok, www.rebeccalodge.bilddagboken.se !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0