23 December - Right Here Right Now

Väcktes fler gånger idag på morgonen av att både pappa och mamma bad mig olika saker som jag skulle göra under denna dagen. Till exempel att städa massa i huset och slå in packet. Men somnade om gång på gång. Tredje gången någon kom in, var vid tolvtiden. Och det var pappa, då tyckte han att jag skulle upp! Så jag gick upp och det första jag gjorde var att sätta mig på golvet och slå in packet till mamma och äldre bröderna som var från pappa.

Efter det gick jag in i köket och gjorde mig en mysig frukost och satte mig och läste tideningen, mycket mys faktiskt. Sen blev det bara att börja städa här och där i huset. Har egentligen saker kvar att göra, till exempel mitt eget rum. Men har inte orkat göra det ännu, men ska snart dammsuga rummet.

Idag har Thimmy beställt biljetterna och jag kan inget mer än att bara vänta och längta! Tänk, om fem dagar är du här och du kommer vara här i en hel vecka (:

Ikväll kommer världens underbaraste mormor och morfar hit och ska fira jul med oss, tillslut fick vi med morfar att åka hit (y) det ska bli mysmysmys. Nej nu blir det nog att städa det sista och sedan hoppa in i duschen. Byebye :*

Btw, har lite till att fixa på min design men jag gillar den än så länge i alla fall, eller vad tycker ni? (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0