17 December - Heaven knows it's high time

Gårdsgen blev det inte mycket data heller. Har börjat tröttna!
Efter skolan blev det i alla fall att kolla på film med syster och hennes två kompisar - Saw 5. Vad ska man säga? Jag hängde inte med såå mycket, somnade typ - så satans trött! Fråga mig inte varför.
Blev sedan att sätta sig framför tvn ett tag och sen ringde Thimmy (: så pratade med honom någon timme, mycket trevligt - som alltid!

Idag har det varit skolan och vi hade innebandy på idrotten - något som jag har saknat enormt mycket. Kanske skulle ta och börja igen? Nu är man hemma och orkade inte tvn, och inte datan heller för den delen. Så pappa kom på att jag kunde slipa lite på lådorna som ska vara i köket - så det håller jag på med nu (y)
Nu undrar ni säkert varför jag är inne på datan trotts att jag sa att jag inte skulle - jo såhär är det - jag vill ha musik samtidigt som jag jobbar! Och tänkte skicka iväg ett litet inlägg ändå när jag håller på.

Ikväll blir det att små städa i mitt rum - om jag nu orkar! Annars får jag göra allt det imorgon. Blev inget sova över hos Miranda imorgon och inte heller att hon ska sova hos mig efter "klassfesten" som vi hade planerat - pga hennes mamma. Menmen.

Tänke avsluta detta inlägget med en låt som man bara älskar. Varje gång jag hör denna låten tänker jag på en film, nämligen Crazy Beautiful - om ni inte har sett den, se den! Älskar verkligen den filmen.
Menmen, lyssna i alla fall på låten - This Years Love med David Gray.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0