13 December - Stockholm & Lucia

Nu är man som sagt i storstan - Stockholm. Eller egentligen befinner man sig utanför, hemma hos mormor och morfar.

Igår var det lucia i skolan och vår lucia var Sandra Persson, något som hon faktiskt lyckades med. Mycket fina solo var det också, helt otroligt vackert var det. Sen blev det lusse-fika och efter det blev det matte - och det är helt säärt! Hatar Matte B ! Helt trögt är det som bara den.

Menmen, åkte sedan hemåt och packade väskan, sen var det bara att åka till Alvesta och ta tåget upp till Stockholm. Tycker det gick snabbt med tåget, trotts allt var det InterCity och tog tre och en halv timme, hälften så snabbt än vad det tar med bil (y) Så det var skönt att ta tåget, istället för bilen för en gångs skull. Var här uppe i Stockholm vid tio tiden, så det tog ju sin tid att ta sig hit till mormor och morfar, så man somnade ganska så sent.


Syster och jag på tåget.

Idag är det lucia på riktigt, 13 December, men det känns dock inte som det.
Blev idag att åka till Vaxholm, hem till Katte, Hannes och Ellen. Småttingarna har blivit stora sen jag såg dom sist, i sommras. Hannes såg lite sur ut när man kom, och Ellen bara log. Men det vände, Hannes blev en riktig liten busunge och Ellen också för den delen, hon ler ju hela tiden - solstråle! Vi var där mest och pratade, umgicks och lekte. Sen hade vi lite julstämning där med - lussebulle, italiensk julkaka, glögg och julmusik - mycket mys.

Siket problem det var för oss att ta oss hem sen från Vaxholm! Vi skulle då ta bussen hem till mormor och morfar. Och vi fick byta en massa, från buss till buss till tunnelbanan! Tog mer än en timme när man räknar ihop allt, fick gå en j*vla massa också! Menmen, kul att se en andra delar av storstan också (y) Tänk från ett posetivt perspektiv!

Ikväll, eller ja - nu, är man som sagt hemma här fortfarande. Monica, Danne och Rasmus är här, alltså morbror och kusin och frun, eller hur man nu ska säga! Menmen, maten var oerhört god! Är alltid god mat när Monica och Danne gör maten och efterrätten också - mums säger jag bara!

För min del blir det nog att kolla film på min kära lilla data. Dom andra fjantar runt och jag blir bara mest irriterad på dom där tre filurerna. Orkar inte dom - så jag sitter inne i de rummet jag sover i, här trivs jag bättre - datan framför mig, ur högtalarna hör man Chris Brown's underbara röst, kan inte bli bättre - eller jo det kan det faktiskt, om en viss person vore här.

Frågan är nu vad man ska se för film, eller om man ska försöka vara extremt social på msn med lite folk? Det är sånt som märks med tiden under kvällen.


Hannes, Ellen och liten del av Gebbe. 

Nu blir det nog att kolla film, avslutar med två bilder från på morgonen :*

                                                           Ni får ursäkta, extremt dåliga bilder idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0