11 December - I Put The 'Metro' in Metronome

Denna dagen har bestått av två lektioner. Först har man håla och då satt man bara och degade. Skulle egentligen ha NK, men så blev det inte heller. Så första lektionen började vid elva och då hade vi matte, sen åt vi och sedan drog ner till Kaskad för att bada med klassen samt NV + HP på idrotten, som gick bara bra (y)

Jag och Miranda pratade om att kanske vi skulle börja att simma typ en gång i veckan. Dock har jag tänkt på detta länge, men blir ju aldrig av. Har försökt att börja med det, men det blir mer att man gör det en gång och sen dröjer det väldigt länge tills man gör det igen. Menmen, man får la se vad man gör!

Ikväll blir det nog att plugga lite engelska och såklart måste jag packa inför helgen - som sagt, åker ju till Stockholm imorgon efter skolan. Enligt Thimmy så tycker han att jag ska träna, så fet tycker han att jag är - jaja tacktack Thimmyboy :O Fast dock har jag sagt att jag ska nog kanske träna någon dag, fast bara här hemma.

Nu ska jag ta och grejja här lite och tänka ut vad jag ska ha med mig i helgen.
Btw, så har jag köpt en julklapp/födelsedags present till Hannes (: något av det är det, måste dock köpa en till, eftersom han fyller år också! Men det blev en Byggare Bob-verktygslåda (y) tror jag ska hitta en film med Byggare Bob också - erkänn det hade blivit as coolt? :D

Kommentarer
Postat av: Thimmy

Det var ju inte så ja mena :o alla tränar ju:O du tkr ju jag har sån jävla snygg kropp! ändå tränar ja typ varje dag! :) ja kan ju lika gärna sluta då?:)

2008-12-11 @ 17:55:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0