31 December - Sista dagen på 2008

Nu är det såhär, som alla nog är medveta om att idag är det den sista dagen på detta år - 2008. Ett år som har gett oss mycket minnen, spciellt för min del. Eller har det hänt så mycket detta året egentligen? - Nej inte speciellt mycket, om jag tänker efter. Men visst har man varit med om stunder som man sent kommer glömma. Har lärt känna folk som jag önskar jag kunde känna hela livet, har funnits de vännerna som har försvunnit ifrån mig, nu menar jag inte att de har dött. Nej utan vänner som inte är mina vänner längre - tyvärr. Fråga mig inte varför det har blivit så - fråga dom!

Vad har hänt detta år då?
Januari har jag för mig att den inte började bra. Hatade redan året efter bara första veckan. På jullovet träffade jag min älskade Becka och träffade blandannat två pojkar från Öland, som gick åt helvete i slutendan. Där var det exempel på folk som försvann. Man kan nog säga att hela januari var en depp-period för min del. Men även var det massa roliga stunder ändå - som alltid.
Februari den månaden då jag fyllde år. Så mycket mer minns jag inte som hände speciellt från den månaden faktiskt.
Under den första helgen i mars var det fest hos Becka, en fest som man nog aldrig lär glömma! Och sista helgen i månaden var det en av festerna som har varit hos Dennie med året - sjukt roliga fester det har varit där må jag sä!
April, en månad som verkligen gjorde detta året BRA! Håkan Hellström den 12 med Sarah och Lovisa. Herregud - ta mig tillbaka! 
Maj hände nog inget speciellt, faktiskt inget jag minns såå mycket!
Juni då sommarlovet var nära och man slutade ettan och hade gått ett år på Wasaskolan. Fest nere vid Mårslycke, eller fest och fest! Ja, vad kan man kalla det egentligen. Men kul var det i alla fall. Studenter man besökte och sådant. Sedan var det ju Midsommar med Becka, Danne och Linus mfl. Trevligt, en av de stunderna jag vill tillbaka till och göra vissa saker annorlunda - men inget man kan göra åt nu.
Juli, Augusti, sommarlov och man jobbade och var i Italien. Mitt älskade Italien! Vill tillbaka! Sommarlovet avslutades helt underbart. Då jag åkte ner med Elle och hennes kille John till Helsingborg och kollade på Takida och Backyard Babies. Och sen träffade man Estelle där och sov hos henne under kvällen. Sen började ju skolan igen!
September, Oktober, November, December.. Orkar inte skriva såå mycket om resten. Men det har varit några Balders också. Vissa blev ju som dom blev!
Resten av året orkar jag inte prata om, bättre ni kollar på min bilddagbok, www.rebeccalodge.bilddagboken.se !


30 December - Walking Away Vs Love Dont Let Me Go

Oj det var ett tag sen jag skrev här nu, för er som läser min blogg dagligen får jag be så hemskt mycket om ursäkt - men jag har faktiskt inte orkat sitta vid datan på sisådär fem dagar. Nå vad har jag gjort dessa dagar?

Fredag - Estelle och Aleksandra kom hit och vi spelade guitar hero .
Lördag - Åkte in till Växjö med Emma, mamma och mormor. Sov sedan hos Emma.
Söndag - Åkte in och lämnade mormor och morfar i Växjö, samt köpte en klädning till nyår. Och sedan hemåt igen och städa och sedan åka iväg till Alvesta och hämta Thimmy.
Måndag & Tisdag (idag) - Umgåtts med Thimmy, spelat guitar hero och kollat på lite film och sedan har vi idag bakat goda bullar!

Ikväll blir det nog att kolla på film eller något sådant Äta när maten är klar.
Nu sitter vi här i min säng, eller ja Thimmy ligger här och ser lite smått trött ut (: han varknar ju sjukt mycket tidigare än mig. Och väcker mig hela tiden! xD men så är det ju!

Imorgon är det nyårsafton och vi ska bara vara hemma här och fira med familjen, plus några till som kommer till mamma och pappa. Får la hoppas att det blir trevligt.

Nej nu ska jag ta och avsluta detta, tänkte avsluta med några bilder från julen och också en bild på min nyårs klädning, bara för att Estelle ville se hur den såg ut :D

25 December - 9 miljoner människor i Sverige och alla firar på olika sätt.

Alla är vi olika, alla gör vi saker på olika sätt. En tanke som nu dyker upp när det är juletider som nu. Hur firar alla jul? För min del så firar jag inte som alla här runt omkring gör.

I hela mitt liv har min jul sett ut såhär så jag lider inte av att jag får vänta en extra dag att få julklapparna. Jag är van! Visst kände man av det när man var liten, så man tänkte "Nu får alla dom sina julklappar". Men nu är det mer självklart att få julklapparna på juldagen.
I år blev det på Julafton att först gå till kyrkan, tydligen en ny tradition i vår familj. Sen lagar mamma mat och i år var mormor och morfar här, eller är, så mormor hjälpte till. Sen äter vi alltid innan Kalle Anka och glor på tv hela kvällen och sover lite och sedan går vi och lägger oss, typ!
Juldagen, direkt när alla har vaknat så sätter vi oss vid granen, som vi har klätt dagen innan. Granen står där i tvrummet och har massor med julklappar under sig. Vi öppnar alla julklappar - och det tar en lång tid vill jag säga, några timmar minst! Efter en lång packetöppning, börjar det att bli dags för att börja laga mat igen - Kalkonen! Under dagen/kvällen kommer mina äldre bröder också - Sebastian och Lucas. Vi äter och umgås under hela kvällen, tvtittande och filmtittande.
Det där är min Jul!


Nu är klockan snart ett och denna natten har man alltid svårt att somna. En pirrande mage och massa tankar på vad som ligger i paketen under granen. Och nu är det ännu mer svårare för varje dag - 4 nätter och sen är du här hos mig! Kan inte förstå det, att du ska komma hit till mig, det har inte kommit än att jag har insett. En hel vecka med dig, helt underbart. Längtar så mycket efter att få träffa dig!

Bild på Julgranen kommer senare!


2008 börjar gå mot sitt slut,här är en sammanfattning genom ditt 2008!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Det finns säkert något som jag har gjort, men tyvärr inget jag kommer på just nu!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade nog inget, eller jo, att jag skulle träna mer - men höll inte det!
Får ha kvar de löftet till 2009

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Hm, nej? Inte vad jag vet om i alla fall..

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej, tack och lov för det.

5.Vilka länder besökte du?
Danmark, Tyskland, Italien!

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Riktig kärlek

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
12april - Håkan Hellström med Lovisa och Sarah <3
16augusti - Takida med Elle <3
mfl datum (:

8. Vad var din största framgång 2008?
Har jag gjort någon framgång??

9. Största misstaget?
Mitt störta misstag? Jag har nog gjort många misstag..

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nja lite smått sjuk har jag varit.

11. Bästa köpet?
Mobilen! xD

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder, i think!

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jag hoppas på att jag har gjort det i alla fall, annars har jag nog
misslyckats med detta år!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Inte en aning alltså !

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Det är nog både och, har haft min period med
massa depp detta året också tyvärr.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Pluggade mera och tränade, samt tog vara på mina vänner
och tid med familjen.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Satt mindre vid datan..

18. Hur tillbringar du julen?
Med familjen här hemma, samt så kommer mina äldre bröder och
mormor och morfar (:

19. Blev du kär i år?
Riktigt kär vet jag inte, men året är inte slut än ;)

20. Favoritprogram på TV?
One Tree Hill och Gossip Girl!

21. Bästa boken du läste i år?
Som jag vill vara

22. Största musikalista upptäckten?
Mååånga, Lasse Lindh!, bland annat !

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Minns inte, jag fyller ju år snart igen, typ 50dagar kvar!

25. Något du önskade dig men inte fick?
Minns som sagt inte..

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Minns att det var skolan, sen bar det av hem och
firade med familjen på kvällen - som alltid! 
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Jag vet faktiskt inte...

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Hm? Inte en aning..

29. Vad fick dig att må bra?
Vissa av vännerna <3 och familjen!

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Hm kanske dom jag har sett under året :D

31. Vem saknade du?
Vissa av vännerna som man hade förr..

32. De bästa nya människorna du träffade?
Dom flesta av dom jag har träffat är bääst!


24 December - God Jul Folket :*

Min julmorgon började med att fixa sig, äta frukost och sen fick man en liten julklapp av att en vis person vid namnet Robin kom hit och sa God Jul, förstår ni hur överraskad jag blev!
Menmen, bar sedan iväg till kyrkan för att kolla på julspelet där. Inte ens en timme varade det, men de gick snabbt faktiskt. Sen när man kom hem blev det att pynta julgranen, så nu är den pyntad och redan nu är det lite julklappar under.
Vet inte om några har missat att jag firar jul imorgon? Får berätta om det senare för nu blir det svenskjulmat här hemma. Och klockan tre blir det som alltid Kalle Anka, ingen har väl missat det?!

Bild på julgranen och paketen kommer under dagen. God Jul på er alla <3


Take My Body Close

Tror att alla här i världen känner någon gång då man är en stor besvikelse för dina föräldrar. Vet att jag inte är ensam om det, men är man verkligen sån stor besvikelse som man känner sig?


Aja nu ska jag åka iväg med pappa till Växjö och hämta mormor och morfar vid bussen. Byye!

Bilder på det nya köket (y)

Innan jag hoppas in i duschen tänkte jag lägga upp några bilder på vårt nya fina (enligt mig) kök!
        dåliga bilder, men what the fuck!
23 December - Right Here Right Now

Väcktes fler gånger idag på morgonen av att både pappa och mamma bad mig olika saker som jag skulle göra under denna dagen. Till exempel att städa massa i huset och slå in packet. Men somnade om gång på gång. Tredje gången någon kom in, var vid tolvtiden. Och det var pappa, då tyckte han att jag skulle upp! Så jag gick upp och det första jag gjorde var att sätta mig på golvet och slå in packet till mamma och äldre bröderna som var från pappa.

Efter det gick jag in i köket och gjorde mig en mysig frukost och satte mig och läste tideningen, mycket mys faktiskt. Sen blev det bara att börja städa här och där i huset. Har egentligen saker kvar att göra, till exempel mitt eget rum. Men har inte orkat göra det ännu, men ska snart dammsuga rummet.

Idag har Thimmy beställt biljetterna och jag kan inget mer än att bara vänta och längta! Tänk, om fem dagar är du här och du kommer vara här i en hel vecka (:

Ikväll kommer världens underbaraste mormor och morfar hit och ska fira jul med oss, tillslut fick vi med morfar att åka hit (y) det ska bli mysmysmys. Nej nu blir det nog att städa det sista och sedan hoppa in i duschen. Byebye :*

Btw, har lite till att fixa på min design men jag gillar den än så länge i alla fall, eller vad tycker ni? (:

BLOGGEN GÖRS OM !

Nu har jag hållt på me bloggen lite, inte klar!
Men nu blir det film för min del med lillebror, så måste rusa! Hinner inte fixa klart. Bye!

22 December - Berätta hur du har det, om du har längtat hem

Vaknade lite innan tolv av att Estelle gick upp och skulle kolla sin mobil. Så jag kollade min mobil också och där hade jag fått ett godmorgon-sms av världens underbaraste! Blev att gå och äta frukost, städa undan lite och sen har vi legat här i sängen och slappat. Just nu pratar Estelle om vad hon ska ge till sin lilla vän i julklapp, så nu ligger hon under täcket och tänker xD Crazy Woman!

Om sesådär en halvtimme ska Estelle-Pastejj hemåt till Ryd. För min del tror jag det blir att jag ska plugga, blev inget pluggande igår. Eftersom jag hjälpte i princip med köket hela dagen! Men idag måste jag börja plugga känner jag. Måste städa rummet också, och försöka leta upp en underbar låt med Bo Kaspers Orkester, Brev! Sjukt fin låt. Måste ha!

NU har jag hittat låten och jag är gladgladglad för det! Lyssna på den - helt underbar - enligt mig!
 

Min älskade söta underbara flicka är här <3

Nu har man fått finbesök här i huset. Nämligen lilla fröken Estelle.

Innan hon kom hit så har jag hjälpt till i köket - det mesta är där nu! Nu kan man laga mat och allt där inne. Så mys! Mitt i allt kom Estelle hit och sen dess pratade vi en del och just nu ligger vi i min säng nerbäddade och lyssnar på julmusik - fråga mig inte varför, blev bara att det blev den musiken.

Estelle ska som sagt sova här hos mig i natt. Plus att hon ska rota i genom min garderob efter något till nyår. Samtidigt ska hon se hur min klädning blir på mig som jag har tänkt till nyår! Fast troligtvis ska jag och mamma åka och köpa en ny ändå - hon sa själv det i alla fall! Så det är bara att tacka och ta emot :D

Nej nu ska jag och fröken Björkman ta och kolla på någon film. Få la se vilken det blir denna gången.

Ha en fortsatt trevlig och lugn söndag.

Snart är det jul!
Julafton om 3 dagar.
Juldagen om 4 dagar.
Och om 7 dagar kvar till Thimmy kommer hit (:

21 December - You are crazy beautiful T !

Blev nyss väckt av att min käre far kom in rusande och sa att han ville ha hjälp med att bära ner bordet till köket. Och vad gör man inte för sin lilla pappa. Jag tog på mig mjukisbyxorna och hjälpte honom att bära ner skivan till bordet - tungt! Har ont i mina händer nu, 20 minuter efteråt - galet!

Nu sitter man här och försöker fördriva tiden. För idag kommer min älskade Estelle hit vid två tiden. Jag har inte träffat den ungen på sesådär tre veckor! Och jag saknar henne sjukt mycket. Sen ska hon sova här - alltid lika mys vännen <3

Nå vad ska man göra mer än att sitta här och dryga?
Jag tror jag ska plugga lite faktiskt. Har ett prov, ett läxförhör och arbeten i två ämnen som jag måste börja på - och detta är ungefär som ska vara klart i början av januari samt provet och läxförhöret ska vara i början av första veckan. Tror ni man får något lov här eller? Hur ska jag kunna plugga när huset kommer vara i fullrulle under hela lovet - i piricip! Dock gör det inte mig någonting. Jag får ta mina små stunder då jag inte gör någonting, som denna stund, då alla sover och man inte gör något annat och då man inte har lust att sitta framför datan eller tvn.

Nej nu ska jag ta och plugga på Internationella Relationer och vänta på att få ett sms från den gulligaste killen jag vet! <3


Love Actually Is All Around

Har tänkt att börja med en ny kategori här på bloggen, nämligen filmtips. Kanske inte alltid blir att jag tipsar om dom nyaste filmerna, utan ibland också andra filmer som är några år gamla - som dagens filmtips.


Idag har jag tänkt att tipsa er om en julfilm nu när julen närmar sig. Nämligen Love Actually, som gick ikväll på 4an. En helt otroligt underbar film som utspelar sig under veckorna innan jul och efter. Filmen har massor med olika härliga skådespelare, bland annat: Hugh Grant, Colin Firth, Emma Thompson, Keira Knightley, Bill Nighy, Rowan Atkinson, Liam Neeson med flera.
Det finns både drama och humor och såklart massa romantiska stunder. För er som inte har sett den - se den!

A Wish For Something More

En oerhört slapp dag det har varit idag. Ingen data för min del på hela dagen, förutom nu på kvällen. Känns skönt att jag inte är lika fast i min data som jag har varit innan. Dock gillar jag att skriva blogg - dagligen. Menmen.

Idag har man hjälpt till i köket. Nu är det verkligen bara en sak kvar - ställa in allt på sin plats! Kollat tv och bara tagit det allmänt lugnt.

Nu ligger man här i soffan i tvrummet med mamma och kollar på Gosskören - sett innan, på franskan i skolan. Men den är bra, mamma gillar den mycket har jag märkt. Pratar med Thimmy också på msn. Inte långt kvar nu <3

Nej nu ska jag kolla på filmen! Bye

Tonårsskinn och Fuskchampagne

Nu är klockan strax efter två och jag ska ta och sova när som.
Ligger här i sängen och lyssnar på underbara Lasse Lindh, tänkte bjuda på en av hans underbara låtar (enligt mig själv). Nej nu blir det bannemig att sova. Godnatt!

 

En Högerkrok Och Riktigt Blod

STEG 1
Namn: Rebecca
Födelseplats: Växjö BB
Bor: Urshult
Ögonfärg: Bruna
Hårfärg: Brunt
Skostorlek: 39-40
Höger eller vänsterhänt: Högerhänt
Lång lr kort?: Kort tycker jag.
Kär?: Kär och kär vetifan.. men jag tycker om en viss person mycket. Man får se me tiden (a)

STEG 2

Skor som du bar idag: Svarta stövlar med klack
Dina svagheter: Det finns det gott om!
Rädsla: Att förlora dom man älskar...

STEG 3
Första tanke när du vaknar: Låt mig somna om!
När somnar du: Det är olika varje dag, vardagar runt sex - sju. Helgen blir det att sova tills man vaknar, alltså hur länge som helst (y)

STEG 4

Pepsi eller Coca Cola: Coca cola
McDonalds eller Burger King: McDonalds
Adidas eller Nike: Adidas
Lipton Ice Tea eller Nestea: Ingen
Choklad eller vanilj: Choklad

STEG 5

Svär du?: Dagligen
Sjunger du?: Dagligen (endast för mig själv)
Röker du? Aldrig!
Gillar du skolan?: Inte ofta
Tror du på dig själv?: Nej
Kommer du överens med dina föräldrar?: Oftast

STEG 6
Har du under den senaste månaden..
Druckit alkohol?: Ja
Rökt?: Nej
Shoppat?: Ja
Ätit en hel ask müsli?: Nej
Ätit sushi?: Nej
Stått på scen?: Nej
Skejtat: Nej
Bakat?: Ja
Stulit något?: Nej
Ljugit?: Inte vad jag minns
Rakat dig?: Ja
Kysst någon?: Nej
Kramat någon?: Ja
Haft sex?: Nej

STEG 7
Har du någonsin..

Däckat eller varit jättefull?: Njeaa(?)
Blivit kallad hora? Nej, aldrig seriöst
Blivit nerslagen?: Nej
Busringt någon?: Ja
Gjort något som du ångrade?: Ja
Fått IG i nått ämne eller prov? Ja
Kastat en sten på nån ruta?: Nej

STEG 8

I framtiden..

Namn på barn?: Om jag fick en pojke så hade jag viljat att han skulle hete Theo, tjej vet jag inte redigt
Hur vill du dö?: Gammal men ändå liksom en lugn och smärtfri död.
Vad vill du bli när du blir gammal?: Vetifan

STEG 9

Antal människor du skulle ge ditt liv för?: Familjen och vissa vänner
Antal CD-skivor du äger?: Inte en aning
Antal piercings?: Om man menar i öronen, så - tre. Vill ha fler!
Antal tatueringar?: Ingen
Hur många gånger har du varit med i tidningen?: Inte en aning, men det har hänt.

STEG 10

Vad ska du göra i sommar?: Sommarjobba kanske? Träffa roligt folk? Äsh de märks me tiden!
Vad ska du göra i vinter?: Fira jul och träffa Thimmy.
När tar du studenten?: 2010
Vad gör du efter gymnasiet? Jobba eller läsa vidare..
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba? Troligtvis i början i alla fall, sen får man se.
Vad händer till helgen?: Inte en aning
Vad vill du helst göra just nu?: Ha Thimmy här (a)

STEG 11

Vill du ha pojk/flickvän?: Ja jag vill ha pojkvän!
Vad tittar du först på hos killar/tjejer?: Utseendet är de man ser först, men sen är det såå mycket mer än bara det!
Vilka av dina kompisar tror du kommer hitta en pojk/flickvän först?: Miranda (för hon har redan xD)
Vem är den perversaste person du känner? Hm, inte en aning.. kommer inte på någon nu.
Hur många gånger har du varit utomlands? Ganska så många gånger faktiskt.
Vilket ställe tycker du bäst om?: Italien och Grekland <3


20 December - I'll Say I'm Sorry Now

En tanke som bara snurrar, den vill aldrig försvinna.

Klassfesten blev ju som den blev!
Orkar inte prata mer om det. Men mysigt i slutet i alla fall.

Thimmy ringde innan, alltid lika mysigt att höra hans röst. Blev inte så långt samtal, fast ändå nästan en timme! Mamma och pappa kom hem så kände att jag blev tvungen att lägga på, för annars hade dom klagat - och det hade jag inte orkat med.

Klockan är nu halv två och vi har nu fått Jullov! - det känns verkligen inte som det. Men skönt ska det bli, som bara den.
Nu är det endast åtta dagar kvar, jag hoppas och jag hoppas - men vågar inte..

Nu ska jag nog ta och kolla på någon film, kanske, eller så blir det att ligga här ett tag och lyssna på musik.. Sånt som märks!

19 December - Good Morning, Good Morning!

Nu har man snart varit vaken en timme. Jag kommer, som alltid, bli sittandes på Hälsopedagogiken och gäspa - det är fan alltid så! Alltså det är inte det att jag tycker det är tråkigt - nej snarare tvärttom!

Julavslutning idag dåja. Lektioner till klockan elva, sen blir det lunch och sen leka med klassen och Arne (y). Vid två-tiden går bussarna hemåt. Sen på kvällen blir det som sagt (som jag tror ingen har missat, de som läser min blogg) "klassfest" at my place.

Nu måste jag ta något att äta, så min mage inte skriker efter mat under förmiddagen. Bye :*

VEM ÄR GRISEN ?

 


Man tröttnar aldrig..

..på disney ! <3
            


Ge mig lite julekänsla i denna juletid för helvete!

Okej, nu är det såhär att det är Julafton om sex dagar. Inte för att jag bryr mig om Julafton, eftersom vi här hemma alltid firar jul på Juldagen. Menmen, det är i alla fall jul! Och finns det någon julkänsla här eller? Det tror jag vi alla är överrens om att de svaret blir ett stort - NEJ! Och vad är det som saknas? Jo snö! Vart är snön? Det kommer bli en grön vinter!
Så vad gör man för att få känna lite julekänska i denna juletid?
Nu sitter jag här och laddar ner massa julmusik (y) helt underbart. Och man kan ju säga att vi i klassen kommer ha lite julefirande imorgon (; med Sunes Jul såklart! Helt perfekt - fast ännu mer perfect hade det varit om det kom SNÖ!
Ni som vill få lite julkänsla, kan ta och lyssna på denna låten och även kolla på filmen - Love Actually! Helt underbart <3


18 December - You're the home my heart searched for so long.

Då var man återigen hemma och det första man gjorde var att starta datan - pga att jag nu ville ha musik. Så gör som ja gjorde igår - slänger in ett litet inlägg ändå när jag håller på!

Denna dagen har man endast haft två lektioner - matte och historia. På matten hade vi juljeopedy (eller hur de stavas), vårt lag vann - om man nu skulle ha mest minus poäng, och det ska man väl? (y). Historian blev bara att sitta och dryga och leta fakta till några frågor som jag sedan ska svara på. Sen slutade vi tidigt, jag och Miranda gick ner till Kaskad och simmade lite och bastade. Sen träffade jag Ida och pratade med henne. Och nu är man här hemma.

Just nu är man lagom trött och skulle kunna gå och lägga mig redan nu. Men icke det inte! Här måste det städas både här och där, börjar med att städa mitt eget rum.
Imorgon blir det att städa i tvrummet och baka troligtvis pepparkakor med Miranda efter skolan. Sen kommer resten av klassen vid sex-tiden. (:

Nej nu ska jag ta och börja städa rummet, kul - not!

17 December - Heaven knows it's high time

Gårdsgen blev det inte mycket data heller. Har börjat tröttna!
Efter skolan blev det i alla fall att kolla på film med syster och hennes två kompisar - Saw 5. Vad ska man säga? Jag hängde inte med såå mycket, somnade typ - så satans trött! Fråga mig inte varför.
Blev sedan att sätta sig framför tvn ett tag och sen ringde Thimmy (: så pratade med honom någon timme, mycket trevligt - som alltid!

Idag har det varit skolan och vi hade innebandy på idrotten - något som jag har saknat enormt mycket. Kanske skulle ta och börja igen? Nu är man hemma och orkade inte tvn, och inte datan heller för den delen. Så pappa kom på att jag kunde slipa lite på lådorna som ska vara i köket - så det håller jag på med nu (y)
Nu undrar ni säkert varför jag är inne på datan trotts att jag sa att jag inte skulle - jo såhär är det - jag vill ha musik samtidigt som jag jobbar! Och tänkte skicka iväg ett litet inlägg ändå när jag håller på.

Ikväll blir det att små städa i mitt rum - om jag nu orkar! Annars får jag göra allt det imorgon. Blev inget sova över hos Miranda imorgon och inte heller att hon ska sova hos mig efter "klassfesten" som vi hade planerat - pga hennes mamma. Menmen.

Tänke avsluta detta inlägget med en låt som man bara älskar. Varje gång jag hör denna låten tänker jag på en film, nämligen Crazy Beautiful - om ni inte har sett den, se den! Älskar verkligen den filmen.
Menmen, lyssna i alla fall på låten - This Years Love med David Gray.


Vad gör man när man får veta sanningen?
Två vänner står framför en klippa, håller varandras händer hårt, ingen vill släppa taget. Plötsligt närmar sig den ena mot klippan ,släpper lite lätt om sin väns hand, den andra tar ett stadigare grepp och kollar sin vän i ögonen och säger: "Gör det inte, jag kämpar med dig"15 December - For all the broken hearts out there. Waiting for someone to be near

Blev ingen data för mig igår när man kom hem. Istället blev det att sätta sig framför tvn och varva ner, samt prata i telefon och sedan se på Wallander. Efter det blev det duschen och sedan sängen.

I skolan idag har det pratats lite om hur det blir på fredag - klassfest hemma hos mig! Hoppas bannemig att dom sköter sig - annars vetifan vad som händer och sker.
Struntade i franskan idag - sa att jag var tvungen att gå! Orka vara där när inte dom andra två är där, fast dom hade ju en anledning! Aja, orka vara där själv igen med Gunnar (läraren) - igen!
Så jag åkte hem, och har suttit här sen dess - fy detta är inte bra. Jag som skulle plugga idag ju, på både engelska och annat. Menmen, får ta och göra det snaart.

Måste också ta och kolla på Andra Avenyn, missade det igår. Så blir nog att kolla på det innan man går och lägger sig. Aja, nu börjar snart Laguna Beach på MTV, så ska ta och se det, sen blir det bannemig lite pluggande för min del.

Btw, imorgon ska jag och Miranda simma någon timme efter skolan (:
och likaså på torsdag - förhoppningsvis!
 


How did we get here? I used to know you so well.

Tillbaka från en liten shoppingtur med mamma. Faktiskt trevlig liten stund, och ett mysigt telefonsamtal toppade min förmiddag!

Hittade faktiskt alla julklappar idag (tror jag). Till mamma har jag redan fixat. Bröderna är nu fixade, pappa och syster med. Fast kanske något mer man ska köpa ändå? Nja, sånt som märks. Till mormor och morfar är också fixade.
Köpte också ett par nya skor och mascara, samt leggings - såndant nödvändigt, för min del i alla fall!Nu ska jag ta och packa ner alltihop så man slipper det sen. Lär vara hemma efter åtta någon gång ikväll. Så finns på mobilen heela dagen/kvällen.


Bby !


Mot Kista!Nu blir det att dra till Kista med mamma. Resten stannar kvar här, pappa och Sebastian kommer hit också snart.
Menmen nu måste jag rusa - Nås på mobilen!


14 December - Don't know what you're doing to me with your love


Vaknade tidigt idag. Dagens planer var att ta sig in till stan och köpa julklappar. Men ingen lust att åka ända dit, så mamma och jag bestämde oss för att åka in till Kista istället. Skulle egentligen träffa Jocke, men han sover just nu - när jag 99,9 % säker på! Så blir nog inget träff med honom inte - denna gången heller.

Mamma är nu tillbaka från sin lilla springtur, så nu ska jag ta och klä på mig. Sen åker vi in till Kista som sagt. Men blir inget långvarit besök där inte. Nej för tåget går ju sen vid kvart över fyra.

Nej nu får jag ta och leta upp något som jag kan ha på mig idag.

Nu är det mindre än 2 månader tills jag fyller år.
Lite mer än en vecka till det är jul!
Och för varje dag närmar sig februari och mötet dig (:


Believe, it's worth saving and to get lost in a day dream

Läste nyss en blogg jag brukar följa.. och kom på att det verkligen stämmer :
Kärlek är det vackraste som finns, när det fungerar!

När något fungerar kan allt vara helt underbart. Hur kul är det att vara med någon när det inte fungerar?
Man vill ha ett fungerande liv, när det gäller allt - skolan, omgiviningen, vännerna och framförallt kärleken.
Förstår inte hur vissa personer som har ett förhållande, hur dom orkar med att inte ha det fungerande. Hur kan ni leva med det? Säg mig det snälla. Det gör er inget gott, det blir inte bättre - snarare sämre. Tyvärr. Önskar man kunde få en vän att inse att det inte kommer gå för dom i deras förhållande - att det är bara att inse att det inte kommer funka. För deras egna skull. Önskar du kunde förstå vännen. <313 December - Stockholm & Lucia

Nu är man som sagt i storstan - Stockholm. Eller egentligen befinner man sig utanför, hemma hos mormor och morfar.

Igår var det lucia i skolan och vår lucia var Sandra Persson, något som hon faktiskt lyckades med. Mycket fina solo var det också, helt otroligt vackert var det. Sen blev det lusse-fika och efter det blev det matte - och det är helt säärt! Hatar Matte B ! Helt trögt är det som bara den.

Menmen, åkte sedan hemåt och packade väskan, sen var det bara att åka till Alvesta och ta tåget upp till Stockholm. Tycker det gick snabbt med tåget, trotts allt var det InterCity och tog tre och en halv timme, hälften så snabbt än vad det tar med bil (y) Så det var skönt att ta tåget, istället för bilen för en gångs skull. Var här uppe i Stockholm vid tio tiden, så det tog ju sin tid att ta sig hit till mormor och morfar, så man somnade ganska så sent.


Syster och jag på tåget.

Idag är det lucia på riktigt, 13 December, men det känns dock inte som det.
Blev idag att åka till Vaxholm, hem till Katte, Hannes och Ellen. Småttingarna har blivit stora sen jag såg dom sist, i sommras. Hannes såg lite sur ut när man kom, och Ellen bara log. Men det vände, Hannes blev en riktig liten busunge och Ellen också för den delen, hon ler ju hela tiden - solstråle! Vi var där mest och pratade, umgicks och lekte. Sen hade vi lite julstämning där med - lussebulle, italiensk julkaka, glögg och julmusik - mycket mys.

Siket problem det var för oss att ta oss hem sen från Vaxholm! Vi skulle då ta bussen hem till mormor och morfar. Och vi fick byta en massa, från buss till buss till tunnelbanan! Tog mer än en timme när man räknar ihop allt, fick gå en j*vla massa också! Menmen, kul att se en andra delar av storstan också (y) Tänk från ett posetivt perspektiv!

Ikväll, eller ja - nu, är man som sagt hemma här fortfarande. Monica, Danne och Rasmus är här, alltså morbror och kusin och frun, eller hur man nu ska säga! Menmen, maten var oerhört god! Är alltid god mat när Monica och Danne gör maten och efterrätten också - mums säger jag bara!

För min del blir det nog att kolla film på min kära lilla data. Dom andra fjantar runt och jag blir bara mest irriterad på dom där tre filurerna. Orkar inte dom - så jag sitter inne i de rummet jag sover i, här trivs jag bättre - datan framför mig, ur högtalarna hör man Chris Brown's underbara röst, kan inte bli bättre - eller jo det kan det faktiskt, om en viss person vore här.

Frågan är nu vad man ska se för film, eller om man ska försöka vara extremt social på msn med lite folk? Det är sånt som märks med tiden under kvällen.


Hannes, Ellen och liten del av Gebbe. 

Nu blir det nog att kolla film, avslutar med två bilder från på morgonen :*

                                                           Ni får ursäkta, extremt dåliga bilder idag!

11 December - I Put The 'Metro' in Metronome

Denna dagen har bestått av två lektioner. Först har man håla och då satt man bara och degade. Skulle egentligen ha NK, men så blev det inte heller. Så första lektionen började vid elva och då hade vi matte, sen åt vi och sedan drog ner till Kaskad för att bada med klassen samt NV + HP på idrotten, som gick bara bra (y)

Jag och Miranda pratade om att kanske vi skulle börja att simma typ en gång i veckan. Dock har jag tänkt på detta länge, men blir ju aldrig av. Har försökt att börja med det, men det blir mer att man gör det en gång och sen dröjer det väldigt länge tills man gör det igen. Menmen, man får la se vad man gör!

Ikväll blir det nog att plugga lite engelska och såklart måste jag packa inför helgen - som sagt, åker ju till Stockholm imorgon efter skolan. Enligt Thimmy så tycker han att jag ska träna, så fet tycker han att jag är - jaja tacktack Thimmyboy :O Fast dock har jag sagt att jag ska nog kanske träna någon dag, fast bara här hemma.

Nu ska jag ta och grejja här lite och tänka ut vad jag ska ha med mig i helgen.
Btw, så har jag köpt en julklapp/födelsedags present till Hannes (: något av det är det, måste dock köpa en till, eftersom han fyller år också! Men det blev en Byggare Bob-verktygslåda (y) tror jag ska hitta en film med Byggare Bob också - erkänn det hade blivit as coolt? :D

And if you wanted to, then there’s nothing left to do

Just nu sitter man och skrattar ihjäl sig åt Sunes Jul. Förjävla bra julkalender det alltså (y) Tack och lov för gamla julkalendrar, så man slipper kolla på årets som verkligen suger. Fast har bara sett årets en gång dock. Menmen, palla det där. Så tack och lov för Sunes Jul, Mysteriet på Greveholm mfl - de där kallar jag bra julkalendrar!

Man kanske borde sova snart. Klockan efter halv elva, så blir nog dags snart att krypa ner.
Usch, imorgon ska vi bada på idrotten, något jag inte ser framemot. Menmen, är bara att stå ut. Att bada med sin klass är dock okej, har ju gjort det innan. Men imorgon ska både NV och HP också vara med - usch! Hemska tankar! xD Nejmen det kommer gå bra ändå. Man ser ut som man gör, inget jag kan göra just nu.

Ska bara kolla klart på detta avsnittet av Sunes Jul - I Kyrkan. Sen blir det sängen för min del.
Nattinatti :*

He better be devoted just like you


Me
and you
a better laugh in twenty years from now
it's unprospective and dedication
I would find somebody new

He better be someone special
He better be coming very soon
He better be for real this time
oh I know it always must with you10 December - Ain't No Sunshine When She's Gone

Har man något intressant att säga om denna onsdagen?
Nej just nu kommer jag inte på ett skit! Har varit skolan för min del, som vanligt och sedan hem och slappat ett tag och kollar just nu på The Hills, som är snart slut. Då blir det nog att kolla på två avsnitt av Gossip Girl, som jag har missat. Blir nog sedan att plugga lite engelska. Nej nu ska jag kolla på resten av The Hills.

Seriöst, jag måste börja träna!


9 December - Ge Mig Snö !Idag har man egentligen inte gjort något alls känns det som. Först skolan, hade sina roliga stunder. Fick veta NK-provet där jag blev godkänd i alla fall, skönt som bara den.

Det har också snackat om att vi i klassen ska ha en filmkväll, eller vad man ska kalla det, eller ja, några från klassen i alla fall. Då vi ska kolla på Sunes Jul (y) hur mys som helst ju - fast lär bli mest galet! But we like it (; Och det är på tal att vi ska vara hemma hos mig. Så jag frågade min lilla mamma om detta så sa hon att det var ok! Dock att det inte förekomma något sprit - men öl fick vara med x) så bäst att vana pojkarna och tjejerna om detta imorgon. Men detta blir nästa fredag, troligtvis! För er som har läst min blogg innan vet ju att jag ska till Stockholm denna fredagen.

Klockan har nu slagit tio och det känns otroligt skönt att klockan inte är så mycket för en gångskull - och jag känner mig trött! Så jag funderar på att stänga av datan och krypa ner och börja läsa någon bok.

Det är hur mysigt som helst att sitta nu vid denna årstiden (om det bara vore snö!) och läsa en bra bok, med levande ljus vid en och mysig belysning, erkänn mys? Som sagt, det är bara snön som saknas och tycker den borde komma nu. Fast det ser ut som om det blir en grön vinter - igen.

Dags att avsluta detta för denna dagen. Har inte blivit alls mycket data för mig idag - något jag ska försöka med ett tag.
Ni alla får sova så underbart gott, för det ska i alla fall jag försöka att göra (a) Godnatt!

Föresten Thimmy, du är bra !

8 December - Tack&lov för underbara människor !

Nu sitter man här igen, framför datan. Egentligen behövs det pluggas både de enda och de andra.
- Historia
- Engelska
- Franska
- Matte

Ja det är de som behövs göra än så länge på veckan i alla fall.
Måste snart börja köpa julklappar också. Till mamma, pappa, lillasyster, lillebror och till dom äldre bröderna, mormor&morfar och min gudson! Gud, snart börjar paniken komma pga det, har inte börjat än - Hjälp!!

Måste ta och börja plugga nu, och jag har kommit på att jag mååååste klippa mig! Jag ser förjävlig ut i håret, fast jag har dock alltit sett förjävlig ut - spelar ingen roll vad jag gör åt mitt utseende - tyvärr..


Måste bara skriva att jag har fått en underbar vän den senaste tiden. Jag tror det är något särskillt med killarna därifrån, dom flesta där uppe är helt otroliga underbara och omtänksamma. Vissa personer man inte vill släppa taget om, denna personen är verkligen en sådan person. Men ändå är man rädd för att han kommer försvinna - för så gör ju alla tillslut.
Men tack ändå, för att du i alla fall finns för mig just nu. Hoppas på att vi får tillfället att lära känna varandra mer med tiden. Du finns verkligen då man behöver, du betyder för mig, trotts att jag inte har känt dig så mycket - så tack Thimmy (: <3

Nu ska jag ta och göra historian, så jag blir klar med den någon jävla gång! Får se om man får tillfälle att övningsköra senare ikväll.
Antar jag skriver mera senare!
Puss ♥


Saknar min Estelle <3Jag älskar denna, finns på Bikbok <3
VILL HA!! GE MIG PENGAR

7 December - I'll Say I'm Sorry Now

Tankarna spökar. Måste ta reda på vad jag verkligen vill.
Annars blir det inte bra. Om bara det kunde vara lätt, tänk vad lätt det hade varit då!

Hur tråkigt kan man egentligen ha? Man känner att inget har någon mening. Jag vill prata med dig, behöver prata med dig. Måste ta reda på vad jag vill. Usch, orkar inte med det. Känns som om det kommer bli tårar snart.. fan jag är helt ..dumihuvudet.. som sitter och skriver sånthär här..

Klockan är strax över ett på en lördagsnatt och jag borde kanske sova. Men en film låter extremt lockande just nu. Frågan är bara ; vilken?

I'm gonna let you down
I know that now
Make you cry, I know I will
Why should you believe
I would never leave

Ibland önskar man bara att man fick bli liten igen..

Puss ♥

I Think I Have A Problem

detta känns inte bra. vad finns det att göra åt det?
rädd för att såra så hårt /:
det är tydligen de enda jag gör nu för tiden.. känns de som :(

6 December

Som ni märkte så blev det inget bloggande för min del igår. Christian var här och kände inte för att skriva något. La mest tid åt att umgås med honom.
I alla fall efter skolan så åkte jag och Miranda in till Växjö, gjorde lite ärenden. Och sen väntade vi på att Christian skulle komma med tåget.
När han kom så gick vi tre runt lite och åt på donkan och inte så mycket mer. Sen åkte vi hem och kollade på film och sådant. (:

Christian och jag, samt pappa åkte in till Växjö och lämnade sedan honom där vid tåget. Sen har pappa och jag varit och handlat, kommit på vad jag näästan ska köpa till min familj i julklapp! Jag har inte köpt någonting än :O smått panik! Måste också köpa något till Hannes också, men vad kan man köpta för något till en 3 åring?
Aja, det lär jag komma på, men måste göra det snart. För i helgen bär det av till Stockholm, och då ska jag lämna den ju! Men får kanske bli en liten julklapps runda i Sthlm, samtidigt som man träffar Jocke kanske (: Menmen, det är sånt som märks!

Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt med familjen. Känner inte för något speciellt.
Visst hade man viljat festa, men aa det finns nog ingen sådan just ikväll, för min del, vad jag vet! Menmen, det kommer väl så småningom någon fest :D Så ikväll, som sagt, ska jag kolla på film, tv osv. Tror det blir att jag går och lägger mig tidigt idag, för jag har varit så satans trött idag och igår..

Puss ♥

RebeccaLodge

Hejsan hoppsan morssan ;)
Skoja med er ;) Mohahahaha :D

Nu när jag skriver detta inlägg så har jag denna låten
i huvudet :

 
Jag vet hela jag är knas och det har jag varit sen liten. Jag och Becca dansar
fint framför datorn så härligt så till denna låten ;) Ja hon sitter i Urshult i Småland
och jag i Helsingborg i Skåne.

Det var så nu i helgen var ju min underbara flicka Rebcca Lodge hos mig för att
fira mig på min 17års dag. Hon var här då jag fylde 16år också. Vad ska man
säga om denna tjejen egntligen. Hon är helt jävla otrolig underbar! .

Jag ska berätta en liten historia för er om henne nu. Den kommer ofta upp.

Det var så när vi skulle början sjuan så slogs Troja sexorna ihop med Urshultskolans
sexor. Jag vet inte hur det kan komma sig och det kan inte Becca heller. Vi hann
kanppt gå en månad innan Becca hata mig och ingen vet varför. Det var när vi
började åttan då hon började acc mig. Ja det tog inte alls lång tid fören vi var bästa
vänner.

Det är rätt sjukt att man kan ha något mycket emot någon man inte känner. Där har
Becca verkligen förändras sig. Hon lär känna personen innan hon dömmer den nu.
Det är jag glad för! Fast framför allt är jag glad för att hon just är den hon är och ingen
annan.

Becca är nog en av de mest underbaraste och goaste människor som finns.
Man vill bara sitta och krama om henne. Man vill bara vara med henne 24 timmar
om dygnet! Man behöver inget göra när man är med henne. Man bara är.

Ta nu chansen och lär känna Becca! För en sak ska ni veta där ute jag ÄLSKAR
HENNE !


Ett inlägg från din Estelle Björkman

HAHA ! Minnen ;D
4 December - SP07, bäst på idrott? xD

Vilken dag, eller ja nu syfter jag mestadels på idrotten - fan vad vi suger! Vollyboll med SP07 (y) vad mer kan man säga xD ! Tror nog att vi håller det för oss själva hur duuktiga vi var idag (;

Nu är man hemma igen och jag tänkte bara slänga in ett litet kort inlägg nu, innan jag tar och börjar med arbetet, som ska lämnas in imorgon. Har en del kvar att göra, men känner att det får ta den tid det tar. Fast måste vara klar idag! Aja, bäst att jag fortsätter nu med det. Önska mig lycka till (y)

Puss ♥


                En gammal bild från i ettan, där när Sarah var med i klassen <3


Happyhappyhappy !

                                                                                         saknar  candice <3

En liten stund neråt men sedan åkte det uppåt!
Mer vågar jag inte säga just nu (:

Blir snart att sova, klockan är kvart i tolv och morgondagen blir en jobbig dag, känner jag på mig. Skolan i fullrulle - (visst håla, men där lär jag göra på arbetet), nk (där jag hoppas på att jag får reda på provet), matte, lunch, historia och sedan idrott.
Sen slutar man och då blir det att åka hem med bussen och göra klart arbetet! Gosh hur kommer detta gå. Men tror det kommer gå bra ändå.

Blir att avsluta konversationerna jag har just nu på msn,
sen blir det att krypa ner i sängs och sova.

Puss ♥ Godnatt

We Fall - Nomy <3Har ingen lust med att kolla på någon film nu. Så blir att knarka Nomy istället <3

Allt bara snurrar i huvudet på mig. Jag tror alltid för mycket på en person, på en stund. Borde inte hoppas så mycket. Vet ju själv att det aldrig blir som i mina drömmar, fast ibland kanske det verkar som det. Jag borde lära mig, varför lär jag mig aldrig?! Borde man inte har lärt sig vid detta laget? Men alla kan väl inte vara likadana, det borde väl finnas någon som kan tycka om mig, på det sättet som jag tycker om.

Vågar inte tro någonting längre!

Klart, för idag!

Nu har jag suttit här ett bra tag - enligt mig! Så nu orkar jag inte göra mer, vilken inställning jag har till skolan egentligen. Men har kommit en bit i alla fall och har morgon dagen på mig också.
Funderar på om jag ska ta och kolla på en film eller något. Känner inte för att sitta här och skriva mer om Trafficking i alla fall. Usch, inget roligt ämne, hemskt det man hittar - men intressant är det allt!

Sitter vid min andra data nu också, läser gamla konverationer. Varför har jag ens dom sparade?
Jag vet varför, dom där konversationerna är inga roliga stunder. Så varför sitter jag och läser dom? Jag är fan helt störd!
Usch, det där var inte roliga stunder.
Men en konversation har jag som var extremt roligt att läsa, fast den får en ändå att fälla en tår eller två.


Inte ett enda ljud, man börjar tro att människan är som alla andra - fan jag vill inte gå egenom samma sak igen!!

Nej nu ska jag ta och kolla på någon film. Sen antar det blir att sova...
Puss ♥

3 December - Ett arbete väntar

Var i skolan idag, men huvudvärken satt fortfarande kvar - men den är tack och lov borta nu. Hände nog inte något speciellt i skolan. Historia, idrott, engelska där vi knappt gjorde ett skit - enligt mig. Och sen hade vi också franska, där vi fick veta att vi ska ha Gunnar fram till jul. Gunnar är min typ gamla teater lärare! Så detta kan bli fett nice (y)

När man kom hem så hade man "möte" med Ida och en annan därifrån samt pappa. Det gick bra och jag ska fortsätta med detta - något som jag vill göra.

Men nu har jag ett arbete att fortsätta med under hela kvällen. Så får ta och sätta igång med det.


Puss ♥

Man bara älskar det !

Jag bara älskade första filmen och enda sedan jag fick veta att det skulle bli en tvåa, så har jag viljat se den! Och nu har jag sett den :D och jag älskar denna filmen också, nämligen Madagascar 2. Man tröttnar aldrig på tecknat - åtminstånde inte jag! Så ni som gillade första filmen - ni kommer gilla tvåan. Det gjorde jag i alla fall (y)


EmmaKäll <3

En flicka som är helt underbar, som finns där när man verkligen behöver en. Jag kommer och jag finns lika mycket för dig som du gör för mig hjärtat. Min vänskap till dig är sjukt stark. Tack hjärtat för du är bäst! <3 Du är en av dom finaste människorna i mitt liv.  Jag älskar dig Emma <3


Denna söta bilden är denna söta filuren gjort! (:

Låter jag besatt ?

Jag kan bara inte sluta tänka på dig. Nu tycker säkert alla att jag är löjlig. Men jag kan inte sluta tänka på dig.
Vill höra din röst, vill vara i dina armar. Vill vara i din närhet, känna dina läppar mot mina.

Hela tiden sitter jag här och önskar att man ska få ett samtal från dig, att du ska logga in på msn, att du ska dyka upp från ingenstans och komma in i mitt rum. Allt det där önskar man, önskar mig dig.

Kollar på msn vem det är som loggar in och hela tiden önskar jag att det är just du som loggar in, jag kollar på msn listan för att se om du har loggat in och jag har missat det - hoppet finns där. Men just nu ikväll verkar det vara hopplöst.

Man kan inte heller koncentrera sig på sitt arbete man måste göra, på sina sysslor som måste göras. Tankarna är på något helt annat. Tankarna är kring dig. Det är det som är så jobbigt - tänk om det blir som det alltid har varit. Att det fina stannar här och inte blir något bättre. Man kanske hoppas för mycket?

Tror jag håller på att bli galen! Varje gång, exakt varje gång någon loggar in, trycker jag till och min blick blir som fastklistrad på höger sida av dataskärmen - läskigt!

Nu vill jag bara höra din röst, vara vid din närhet, se dig inne på msn. Vad som helst - bara jag får prata med dig på något sätt..

Jag saknar dig :'$

Chris Brown <3


Såndan satans kärlek han ger ut med sin musik. Man bara älskar!

Kul !

Kan man hjälpa att man mår dåligt och inte orkar med skolan en dag? Jag vet att jag har varit hemma mycket den senaste tiden - men kan jag hjälpa det att jag inte har varit så stark på något sätt under denna tiden? Kul att komma tillbaka när det är så mycket snack.. Kul!

Snart är köket klart!

Usch jag har inte kommit någon vart med mitt arbete. Jag har stryckigt över lite meningar som jag ska ha med, men inte så mycket mer.
Känner att jag håller på att få en hosta, som är sjukt jobbigt! Och huvudvärken sitter fortfarande i.
Jag tänkte nu gå upp och ta mig en dusch, äta något och sen fortsätta med att plugga.

Oh vet ni vad, köket är i full vart nu! Tony (han som gör köket) är här och målar väggarna och bankar en massa - hör jag! Det kommer ju bli klart till jul och jag bara längtar.

Puss ♥


Tänk, såhär såg det ut i september. Nu är det december
och allt är snart klart, bara väggarna, vattnet och lite av de sista grejerna!

Jag tänkter inte lägga ut någon bild på hur det ser ut nu,
ni får se hur det ser ut när det är helt klart (y)

2 December - Hemma idag

Vaknade nyss - detta behövde jag! Men känner mig fortfarande sjukt trött och huvudvärken sitter fortfarande i. Så kände redan igår att jag skulle vara hemma idag. Har en hel del att göra på arbetet, hann inte börja igår.´
Somnade igår tillslut framför tv, sen såg jag att Christian hade skrivit - och då ville jag inte sova längre!
Men jag gick och la mig tidigare än vad jag brukar. Tror faktiskt jag har sovit i tolv timmar i natt.

Blir idag att jag tar de lugnt, försöka göra allt så jag blir av med huvudvärken. För jag känner mig helt seg och slapp och liksom inte gå eller något sådant. Så jag ska snart lägga mig ner i soffan här framför tv, eller blir det att sitta upp och ha arbetet framför mig. Nej nu får jag ta och börja, så jag kommer någon vart med det!

Puss ♥

När tankarna tar över dagen

Jag har fortfarande inte kunnat sovit något. Grejat den del med lite saker, ska leta upp någon film som jag ska se på tvn nu.
Frågan är vilken.. någon som har något tips på en bra film att kolla på?

Jag kan verkligen inte sluta tänka på dig, du kommer inte ut ur mitt huvud - inte för att jag vill det då (a) Man saknar verkligen. Hur kan man sakna någon som man bara har träffat en gång i sitt liv?

Puss ♥


Huvudvärken försvinner inte

Huvudvärken blev värre när dagen gick, så blev att jag åkte hem med två bussen. Skippade franska lektionen, så får ta och göra det lite här hemma. Egentligen måste jag sova, men sitter här nu i tvrummet och kollade på tv, ska snart starta en film och sova lite. Sen om någon timme eller något ska jag ta och göra mitt arbete.
Nej nu måste jag försöka sova lite. Får se om det blir skolan för min del imorgon.
Puss ♥


Jag vill ha snö !

Uppdatering från skolan

Trött som bara den. Av någon konstig anledning så somnade man vid halv två. Har knappt sovit något på hela helgen - förstår ni hur trött jag är?

Än så länge har jag haft Internationella Relationer. Nu sitter man här med Miranda, eller ja hon ligger i soffan bredvid. Ska snart ha Engelska, sen äta och sen har man två lektioner kvar av dagen.

Efter skolan blir det att man ska göra arbetet och ska bannemig försöka att gå och lägga mig tidigt idag! Det kommer inte bli så x)

Puss ♥

1 December - Julmånadern börjar nu

Nu är det bara snön som saknas..


Nu är klockan över halv ett och det har slott över till december månad. Jag borde sova för längesen, men en viss filur håller mig vaken (: fast jag klagar inte - men lär göra det imorgon!

Får nog ta och sova snart, när man kan komma ifrån datan! Men som är svårt. Menmen.

Så nu säger jag, sov så gott allihopa!
Puss ♥ Godnatt

RSS 2.0