Andra dagen

Andra skoldagen idag då ja. Segt att lektionerna har börjat nu. Men i alla fall, hade först Svenska med Arne. Sedan typ lyssna på vad man kan välja för aktivitet på onsdagarna på idrotten. För mig blir det ju såklart Bollsport! Palla att dansa eller att springa xD No Way!! Sen skulle vi äta så vi gjorde det. Sen drog Miranda och jag ner till Börjes och köpte block och sådant. Och gissa vem man träffar där utanför :'O jo om inte FREJA <3<3<3 Fatta vad chockad jag blev :'O men kul att träffa henne igen <3<3<3 Så snackade lite med henne och hennes mamma. Sen gick Miranda och jag in till Börjes och sedan upp till skolan igen. Hade Engelska och sedan Matte. Sen slutade vi. Sköönt och jag är nu sjukt trött!
Kom hem så tog man lite pastasallad och sen ringde telefonen. Och gissa vem det var om inte lilla Joakim Bonté :'D härlig vän det där! Får hoppas att man kan träffa honom när man åker upp till Stockholm om två veckor, då när mamma ska springa TjejMilen. Blir säkert bra!

Alltså jag får bannemig dampet snart alltså! MITT HÅR! Visst jag gillar färgen ju. Men inte längden ett jävla skit! Vill ha längre hår :'( får seriöst ångest pga mitt hår nu! Det blir inte bra på något sätt. Så ska försöka göra något med de nu så det kan se något normalt ut i en längre period, alltså typ hålla en hel dag. Alltså jäävla mig jävla bud på att köpa hårförlägning nu! Ska nog fan köpa det. Men problemet är, finns det någon färg som passar mitt hår :'O ?!

Nä nu ska jag göra något istället för att bara ligga här i sängen och bli ännu mer tröttare!
Pusselipuss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0