Uppdatering från Stockholm

Då har man landat i huvudstan. Eller okej, det var någon timme sedan. Kan säga att det var sjukt jävla drygt att sitta där i tåget i flera timmar! Första biten var det en ganska så söt kille som satt bredvid mig. MEEN han luktade extremt mycket chips! Visst, det är inget fel på chips, det säger jag inte nu, så ni inte tror det. Men liksom det var extremt mycket chipslukt efter han! Och tillslut när man hade vant sig eller så hade lukten försvunnit, vad tror ni händer då? Jo!, han tar fram en påse med chips och äter ännu mera! SUUCK! Men som tur var så hoppade han av sen, så slapp chips lukten lite i alla fall.

Jag har kommit på en sak. Jag hatar avstånd. Avstånd mellan två personer. Finns seriöst inget värre just nu! Seriöst, det är fett jävla jobbigt! När man hittar någon rolig att prata med, jo men då bor han typ 60,70mil ifrån en!! Blir galen på detta jävla avstånd xD tyypiskt! Detta händer igen! xD Gaaah!

Måste få igen internet på min data! Sitter på mormor&morfars seega, seega, extrema sega data! Super duper seg säger jag bara! Behöver jag säga mer? Den typ laggar heela jävla tiden. Och en sak som jag också är irriterad på? Det är att jag verkligen inte har någon jävla täckning här i Hallonbergen! Gaah galen blir man! Och jag som vill vara kontaktbar (a)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0