Faller - Lars Winnerbäck <3

Känns som om man är på väg neråt nu. När man trodde att allt var bra.. POFF! så dyker något upp och man faller neråt igen. Orkar inte vara med om detta en gång till. Att tro att man mår bra och sedan märker man att någon tynger ner en igen.
Men ibland har man små stunder där man ser ett ljussken. Ett liten ljus som lyser upp för stunden. En glädjes stund. Men bara för en kort stund. För sedan när man blir ensam, kommer tankarna och allt tillbaka igen. Åter igen till huvudet.

Huvudvärk, huvudvärk, huvudvärk och åter huvudvärk! Som ni kanske förstår så har jag huvudvärk och ingen lust alls att dra till skolan imon. Så jag och Estelle har sagt nu att om jag har huvudvärk imon så åker jag inte till skolan. Men om jag inte har det, så måste jag till skolan. Estelle, du är min lilla mamma ;) <3 hehe. Fan, nu har jag ont i ryggen också! Bara för att jag ligger på mage i sängen och lyfter typ upp mig så jag kan skriva riktigt.. Förstår ni? xD Smått särt beskrivet.

En sak är det jag inte fattar. Varför ger du upp hoppet om mig? Varför, har du ens tänkt på att jag kanske mår dåligt pga att du inte snackar med mig?! Har du tänkt på det?!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0