TjejMilen2008

Klockan är efter fyra, tåget går kvart över sex. Vi är tillbaka från Gärdet, där vi möte mamma, efter hon hade sprungit Tjejmilen. Sedan drog vi hemåt mot Hallonbergen och kom hem kanske lite efter halv fyra. Så nu ska jag, mamma o mormor&morfar äta.

Sedan kvart över fem kör morfar oss till Stockholm station. Tåget går alltså kvart över sex. Och är framme i Alvesta klockan halv tio. Är troligtvis hemma i Urshult runt halv elva eller något sådant.

Då blir det bara att lägga sig i sängen och sova när man kommer hem ikväll. För i morgon är det bara att upp och hoppa och göra sig klar för skolan! Jippi - NOT!

Nu ska jag packa det sista och äta lite köttbullar! Får se om jag fixar internet på tåget sedan. Annars får man smsa mig! För jag kommer ha sjukt tråkigt. Byebye

   

godnatt

Då har det gått ännu en dag. I allmänhet, om man kollar på hela dagen i sikt. Så har nog denna dagen varit ganska så okej.
I morgon blir det att gå upp vid nio kanske, eller innan eller efter. Vet faktiskt inte redigt hur dags jag ska behöva gå upp. Mamma ska typ åka härifrån elva, tolv. Starten för henne går vid halv ett, eller något sånt.

kan inte skriva mera ! bye


Bilder från dagen


 
   

Äntligen !!

Min fulla morbror Danne fixade så jag kunde sitta på min älskade data istället för mormors sega data! *lycklig*
Så nu sitter man här och mmsar med lite folk, samt lägger in bilderna från dagen på datan. Så blir nog att man lägger din dom på bilddagboken nu också. Så det är bara att kolla dom sedan -> www.rlodge.bilddagboken.se !

En kram

Ibland känns allt fel. Ibland känns ingenting rätt. Ibland mår man bra och ibland känns allt åt helvete, rent ut sagt! Man vet inte vart man ska vända sig. Inget verkar hjälpa. Man vet inte längre om det är den där söta killen som gör så att man mår lite sne. Man vet ingenting längre. Vad gör man, när man inte längre vet någonting? Vem vänder man sig till? Inget verkar hjälpa. Det enda som kan hjälpa för stunden eller för ett tag är en kram.
En kram som man kan få av sin mamma eller pappa, eller vilken släkting som helst. En kram från en kompis, eller en som man inte träffat på hur länge som helst. Eller någon person som man verkligen tycker om. En varm och oförglömlig kram. Det är nog det man behöver just nu.
Dag på Vaxholm

Då vart man hemma hos i Hallonbergen. Efter en dag i Vaxholm med Katte, plus barnen. Mysigt värre var det att fika nere vid skärgården. Sedan tog mamma och jag båten från Waxholm till Stockholm. Sedan gick vi förbi slottet och Kungsträdgården och tog tunnelbanan till Hallonbergen.

Så nu är man här vid mormors sega data och det är fullt hus, eller ja lägenhet. Mina morföräldrar, mamma, kusin Rasmus, morbror Danne och Monica. Får se hur kul detta bli. Man kan ju inget mer än hoppas på att min mobil kommer plinga lite då och då ;)

Nä nu ska jag kanske gå och vara lite social. Byebye

Godmorgon :*

Nu har man då vaknat. Små trött. Inte så konstigt. Snackade i telefon en halvtimme till halv två eller något. Som mamma klagade och var på mig om att jag skulle lägga på efter typ fem minuter. Fan heller liksom! Jag som ville snacka i telefon! Så det gjorde jag.

Planer för dagen. Blir att mamma och jag ska först ta oss till stadion, där hon ska hämta ut sina grejer till loppet imon - nummerlappen. Sen ska hon och jag åka till Vaxholm och träffa Katte, Hannes och Ellen (: Blir nog att jag kommer vara där hela dagen.

Sedan på kvällen blir det nog att bara vara hemma här hos mormor&morfar. För min kusin Rasmus kommer hit och Monica, hans mamma. Och min morbror Danne är på "hälsoresa" som är typ ingen hälsoresa. Utan det är typ fem gubbar som super och dricker på en båt över en natt! Kul! Så vet inte om man kommer träffa honom.

Nä nu ska jag fixa mig och hela grejen! Nås på mobilen hela dagen. Pusselipuss

Uppdatering från Stockholm

Då har man landat i huvudstan. Eller okej, det var någon timme sedan. Kan säga att det var sjukt jävla drygt att sitta där i tåget i flera timmar! Första biten var det en ganska så söt kille som satt bredvid mig. MEEN han luktade extremt mycket chips! Visst, det är inget fel på chips, det säger jag inte nu, så ni inte tror det. Men liksom det var extremt mycket chipslukt efter han! Och tillslut när man hade vant sig eller så hade lukten försvunnit, vad tror ni händer då? Jo!, han tar fram en påse med chips och äter ännu mera! SUUCK! Men som tur var så hoppade han av sen, så slapp chips lukten lite i alla fall.

Jag har kommit på en sak. Jag hatar avstånd. Avstånd mellan två personer. Finns seriöst inget värre just nu! Seriöst, det är fett jävla jobbigt! När man hittar någon rolig att prata med, jo men då bor han typ 60,70mil ifrån en!! Blir galen på detta jävla avstånd xD tyypiskt! Detta händer igen! xD Gaaah!

Måste få igen internet på min data! Sitter på mormor&morfars seega, seega, extrema sega data! Super duper seg säger jag bara! Behöver jag säga mer? Den typ laggar heela jävla tiden. Och en sak som jag också är irriterad på? Det är att jag verkligen inte har någon jävla täckning här i Hallonbergen! Gaah galen blir man! Och jag som vill vara kontaktbar (a)


Byebye Småland!

Då har man nu gått i skolan i två veckor och man har helgen framför sig. Denna helgen blir att åka till Stockholm, som alla kanske redan vet, i alla fall dom som läser min blogg. Så nu sen jag kom hem så har jag packat och sådant.

Funderar på om jag ska ta med mig datan eller inte! Kan inte bestämma mig, är så jobbigt och ha massa bilder på kameran, så lägga över bilder i datan varje dag är jag med på för! Hmm får tänka lite till om detta innan vi åker, mamma och jag.

Usch jag känner mig super stressad! Och jag har egentligen inte brottom men är super stressad i alla fall! Tåget går ju vid 18.34 och vi åker hemifrån typ vid fem. Så har gott om tid. Så säger bara en sak, var beredda på att ni kanske får ett och annat sms av mig när jag sitter på tåget ;) och jag förväntar mig svar! mohaha!

Aja nu ska jag fixa det sista med min packning. Måste packa med historian och svenskan så jag har något och göra på tåget med ^! OM inga svarar på mina små sms (a) bha*

Byebye Småland, nu drar jag till Stockholm :*Efter tolv..

Oj klockan är ganska så mycket nu. Och här sitter man och snackar i tele. Såhär dags tänker ni kanske? Hm ja (a) har sovmorgon imon och börjar inte förän vid halv elva. Så aa, blev att man blev sittande lite extra på msn och nu ligger man här och snackar i tele. Värsta trevligt och får massa musik. As härligt.
Aja nu ska jag forts snacka och sedan sova. Imon blir det att gå upp klockan åtta och fixa lite grejjs och börja packa. Sen blir det som sagt skolan och sedan åka tåg upp till Stockholm. Godnatt folket.

It's not..

I can't stand to fly
I'm not that naive
I'm just out to find
The better part of me

I'm more than a bird...I'm more than a plane
More than some pretty face beside a train
It's not easy to be me

I wish that I could cry
Fall upon my knees
Find a way to lie
'bout a home I'll never see

It may sound absurd...but don't be naive
Even Heroes have the right to bleed
I may be disturbed...but won't you concede
Even Heroes have the right to dream
It's not easy to be me

Up, up and away...away from me
Well it's all right...You can all sleep sound tonight
I'm not crazy...or anything...

I can't stand to fly
I'm not that naive
Men weren't meant to ride
With clouds between their knees

I'm only a man in a silly red sheet
Digging for kryptonite on this one way street
Only a man in a funny red sheet
Looking for special things inside of me
inside of me ...... inside of me ...

I'm only a man in a funny red sheet
I'm only a man looking for a dream


I'm only a man in a funny red sheet

It's not easy ... wu.. hoo.. hoo..
It's not easy to be me...

A Rush Of Blood To The Head

Så nu har man sett klart filmen. Den var faktiskt bra, nästan så man tåras i ögonen på mig. Kan rekommendera den. Den finns ju bättre, men den var bra. I alla fall värd att se!

Nu har man segat framför datan, framför msn och mtv på tv. Lär bli att man kollar på The Hills sen. Älskar det programet! Men synd som fan at jag har sett alla avsnitt redan, typ. Men det är ändå bra.

Gosh jag vill ha fredag nu. Vill att klockan ska vaar typ halv fem, för då är jag på väg till Alvesta och sedan tåget upp till Stockholm. Så då lär jag inte blogga så mycket, och inte resten av helgen heller. Kanske något inlägg. Antingen tar jag med bärbara datan och kopplar in den med mormor&morfars internet eller så lånar jag deras sega data! Får se hur jag gör. Nu ska ja forts att kolla mtv och msn:a ^^


Premonition

Tyckte det var dags att skriva här igen. Efter jag skrev mitt förra inlägg kollade jag då på Se Upp För Dårarna - alltså jag tycker den är sjjukt jävla fett kul! Smsade med Miranda samtidgt som också kollade på den! Hade vårt lika damp, eller ja, jag kanske hade det.  Aja jag har fortf ont i min kropp, men känns lite bättre att ha fått lite mat i mig, som pappa kom med innan.

Nu kollar man på en annan film, Premonition, med Sandra Bullock och Peter Stormare. Ganska så konstig film men ändå lite så spännande. Handlar typ om att hennes man där en dag i en bilolycka. Och sedan dagen efter så lever han igen. Dagen efter så är han död och dagen där på lever han igen. Lite smått sjukt, så Sandra Bullock är ju ganska så förvirrande. Så ja, men nu ska jag se klart den i alla fall. God morgon

Då blev det att man var hemma denna dagen. Kommer säkert ångra mig sen efter några timmar. Men just nu mår jag inte på topp, så lika bra att vara hemma. Mår helt konstigt, ont i bakhuvudet, ont i mina leder och något konstigt illamående, helt sjukt! Men jag kan inte vara sjuk imon! Kommer säkert vara det, då blir jag fett jävla sur!

Dagen började ju inte så jättebra, orka tänka på det. Bara en sak, tänk efter vad du skrev till mig.

Kan inte klockan bli 11.15 så jag kan se på Se Upp För Dårarna! Fett längesen man såg den. Såg att den gick på tv, så tänkte. Ja jag har ju inget annat för mig så blir att man ligger här i tvrummet hela dagen framför datan och tvn. Fast jag måste också läsa Samhällen, som jag har här liggandes bredvid mig, samt min mobil som plingar typ varanan minut! *sms galen* i know! Den har plingat sen jag vaknade. Tuur att man nu har gratis sms, tack Hanna för hjälpen <3 Nu börjar snart filmen, ska försöka och få i mig något också, om inte mina smaklökar har gjort så all mat smakar skit! Då tänker jag fan inte äta!

SMS GALEN :*

Jag har blivit sms galen ! Eller okej, jag har varit det ett tag. Skickat 11482 sms sen den 1 April ;) det är inte dåligt! Men vafan. That's just me, can't help it ;) . Nä nu ska jag stänga ner detta och krypa ner i sängen och friska till mig så jag är helt frisk till fredag. Saknar Stockholm nu och min mormor & morfar <3 aww så söt jag är då! GodNatt!


Freeze

Förstår inte på något länge, fortsätt och läs och kommentera, gör det. Fattar inte vad du tjänar på det. Om han nu har berättat massa, borde du förstå hur jag mår. Så tack, du har gjort det såååå lättare för mig nu. Orkar inte lägga enerigi på dig mer. Ha ett bra liv!

Blir nog att jag är hemma imon. Har haft ont i huvudet iprincip hela veckan och jag kan inte vara sjuk på fredag eller i helgen! För då ska jag ju upp till Stockholm med mamma. Så blir nog som sagt att jag är hemma imon och vilar upp mig lite (a) Fast blir nog att jag läser Samhällen imon med. Och lite sådant. Får se vad man gör nu, om man går o sover eller om man stannar här framför datan ett tag.

ORKA!

En sak fattar jag inte.. om du blir trött på att läsa detta? Vafan läser du då Anna? Bara en fråga. De verkar ju som om du är hotad när du säger såhär. Du säger själv att han aldrig skulle lämna dig. Good for you! Orka att du läser allt detta då. Och ens bry dig. Och du var väl ffs inte ens tsm med honom den gången när jag träffade honom. Ni hade bara trättats dagen innan! Äsh palla detta mera! Palla dig!

ORKA!

Miranda lever <3<3<3

Fick nyss ett sms av Miranda! Hon lever :'D <3333
Hon sa i alla fall att hon skulle ringa ikväll.
Så får snacka med henne då om det.
*lättnad* <3
Du betyder galet mycket vännen <3

Vilken dag ! Jag bara skakade!!

Miranda, jag tänker på dig <3
Är fett orolig, och kommer vara det tills jag hör din röst igen <3

Nu kanske det finns någon som undrar vad som hände me Miranda. Jo såhär var det. Vi hade idrott, Miranda och jag pallade inte spela fotboll så hon och jag var uppe på gymmet istället för att spela fotboll, som dom andra gjorde. Men i alla fall. Plötsligt så säger Miranda typ "Ajj" eller något. Minns inte så exakt. Men hon ber mig kolla hennes hals, för hon tyckte något bet henne. Så jag kollar och ser typ inget, bara lite rött. Och sen ser jag en rödaktig larv, helt särt! Hur fan kom den dit? Men i alla fall, Miranda reagerar på detta, känner sig yr och typ är helt borta känns det som. Hon ber mig hämta vår idrottslärare, Urban. Så jag går ner och hämtar honom. Han följer med mig upp och Miranda sitter där borta, fortf helt borta, och vi frågar om hon kan andas. Hon säger att det är lite svårt och att det gör ont. Obehagligt att se henne sådär kan jag säga er! I alla fall, Urban säger att vi ska ta ner henne till vårdcentralen. Frågar henne om hon kan gå, hon reser sig upp och gå några steg. Och nästan ramlar ihop och kan knappt andas. Så Urban bär ner henne, får lägga henne på golvet för att hon får ingen luft. Lägger henne rätt. Och vi ber någon ringa 112 eller något! Dom har ingen ambulans i Tingsryd så någon får köra ner Miranda till vårdcentralen. Jag förljer med, och en idrottslärare/tränare, Carina följer också med, samt hon som kör bilen. Vi kör ner som sagt till vårdcentralen och vi tre blir sittandes utanför väntande på att något ska hända, medans Miranda är inne i något rum. Ambulansmänniskorna kommer. Mirandas mamma, Eva kommer. När dom nästan ska åka iväg till Växjö, så lämnar vi dom. Ser Miranda sitta upp på britsen. Sen var vi tvungna att gå. Mer vet jag inte. Tror jag få ta och ringa henne sen. Men är rädd att jag kommer störa. Men är fett orolig! Men som sagt, hon åkte ju till Växjö, så borde ha bra hand om henne, eller ha haft. Men som satan vad jag skakade när vi hade lämnat henne där vid vårdcentralen. Och vi satt och väntade. Skakade som bara den, sjukt läskigt. Och när jag kom tillbaka till skolan, då skakade jag fortf. Läskigt värre. Men får hoppas på det bästa. <3

Hotad?

HAHAHAHAH ! Sorry men vetifan vad jag ska säga om detta. Om man ska skratta eller gråta! Så jag skrattar bara åt det. Du borde ju känna dig hotade eller något eftersom du skriver och tar upp det på det viset. Och t.o.m. skriva sms till mig, från din pojkväns mobil! OMG säger jag bara. Känns det så hotande eller? Är verkligen lilla jag såå hotande? Om inte, palla att du orkar lägga energi på det!


Sängdax!

Får bli att man kryper ner i sängen nu. Kommer inte somna direkt, någon som kanske kommer få ett sms av mig sen, eftersom jag inte kommer kunna sova. Ni vet ju hur jag är, eller i alla fall dom som känner mig.
Imon blir det först historia med ronny ;) haha! Sen blir det hm, nä nu vet jag inte mer av mitt schema! Men har i alla fall idrott imon, ska faktiskt bli skoj.
Sen har man lite grejjs att göra inne i Tingsryd också efter skolan. Sen blir det hem och plugga lite, tror jag.
Nä nu blir det för mig att stänga ner allt här och krypa ner i sängen. God Natt <3

Vill inte förlora dig!

Tear it up <3

Denna kväll har man inte gjort något speciellt, egentligen. Blev lite tvtittande med mamma och sedan har man också pluggat lite engelska. Borde göra mer, men kanske blir att jag läser lite till sen. Sen har man också fått utbrott på lillebror. Han får verkligen mig att försvinna härifrån ibland. Eller ja, alla får mig ibland att bara vilja försvinna. That's Life! Det är ju så, allt kan inte vara bra hela tiden.

Jag vill få dig le. Jag vill få dig att skratta. Jag vill få dig lycklig. Jag vill vara bra för dig. Vill duga för dig. Vill att folk ska inse att jag är rätt för dig. Vill få dig att inse att du är rätt för mig.

. . .

Att hitta någon man tycker om är lätt. Att få samma känslor för varandra är svårt.
Men att släppa känslorna och personen är ännu svårare...

Saosin = KÄÄRLEK

It's just like him
To wander off in the evergreen park
Slowly searching
For any sign of the ones he used to love
He says he's got nothing left to live for
(He says he's got nothing left)
And this time I think you'll know

You're not alone
There's more to this I know
You can make it out
You will live to tell

She's just like him
Spoiled rotten, confused by the lies shes been fed
She's searching for no one (but herself)
Her eyes turn to green and she seems to be happy that she is her
And this time I think you'll know

You're not alone
There is more to this I know
You can make it out
You will live to tell

You're not alone
There is more to this i know
You can make it out

(There is more to know)

We're not alone
There is more to this i know
You can make it out
You will live to tell

(So tell me)

You're not alone
There is more to this i know
You can make it out
You will live to tell

You're not alone
There is more to this i know
You can make it out
You will live to tell

You're not alone
You're not, you're not alone


With Arms Wide Open

Gosh! Jag orkar ingenting nu. Pallar inte vara uppe med folket här hemma. Pallar inte vara utanför mitt rum. Pallar inte göra läxor. Pallar inte gå ut. Pallar inte ligga här. Pallar inte snacka med folk. Pallar ffs ingenting nu! Får fan dampet snart på mig. Borde läsa lite på engelskan, borde läsa samhällen, borde leta upp en artikel till svenska. Jag borde också skaffa mig ett liv! Men har kommit på att jag inte kommer hitta det om jag inte gör något åt mig själv. Så jag får väl fatta mig samman och försöka göra något åt mig själv och mitt liv.

Så jävla trött på allting nu! Trött på alla som bara förpestar för mig! Vart fan ska jag ta vägen? Varför kan ingen fatta? Eller varför kan inte DU fatta?!

Tack gode gud att jag åker upp till Stockholm på fredag! Ska bli så jävla skönt att komma iväg. Jag behöver verkligen detta nu. Få vara med mamma och släkt och vänner <3 Hoppas jag kan träffa Jockevännen där uppe också :) Blir allt att ta reda på. Får ändå hoppas på det bästa.

"Du förtjänar det bästa Becca!" 
Gör jag? Verkar inte som det, inte när jag bara sårar alla.
Snälla vissa mig att jag har fel och att jag förtjänar det bästa....

Uppdatering från skolan

Då sitter man nu i skolan och har ingenting för sig. Låla och Hanna har lektion. Miranda och jag börjar inte förens vid 10.15, gör resten av klassen också. Men lilla Missan är inte här, hon sov! Den saken, prutt på dig säger jag bara :P Så vad ska jag nu göra tills Låla och Hanna slutar sin lektion? Sitta här och sega? Det är inte speciellt skoj inte.

Löste sig igår med min lilla vän. Trodde det aldrig, men han sa förlåt. Och såklart förlåte jag honom <3 Vill inte vara utan min lilla vän <3 Han betyder så otroligt mycket, om han ändå bara kunde förstå!


Lyser !

Jag borde sova nu. Är inte så jätte trött, bara sådär lite smått. Men borde ändå göra mig klar för sängs, snart. Miranda ringde innan, skönt att prata med dig <3 Du är bra du! Tack <3
Oj gissa vem som ringde mig nu :'O om inte min lilla försvunna vän. Gosh jag bara lyser känner jag. Får skriva mer sen efter jag har snackat klart. Eller så blir det nog ett inlägg imon (:

Btw mamma kom nyss in i rummet och sa att idag är det 2år sen min gudson Hannes kom till Sverige :'D

Faller - Lars Winnerbäck <3

Känns som om man är på väg neråt nu. När man trodde att allt var bra.. POFF! så dyker något upp och man faller neråt igen. Orkar inte vara med om detta en gång till. Att tro att man mår bra och sedan märker man att någon tynger ner en igen.
Men ibland har man små stunder där man ser ett ljussken. Ett liten ljus som lyser upp för stunden. En glädjes stund. Men bara för en kort stund. För sedan när man blir ensam, kommer tankarna och allt tillbaka igen. Åter igen till huvudet.

Huvudvärk, huvudvärk, huvudvärk och åter huvudvärk! Som ni kanske förstår så har jag huvudvärk och ingen lust alls att dra till skolan imon. Så jag och Estelle har sagt nu att om jag har huvudvärk imon så åker jag inte till skolan. Men om jag inte har det, så måste jag till skolan. Estelle, du är min lilla mamma ;) <3 hehe. Fan, nu har jag ont i ryggen också! Bara för att jag ligger på mage i sängen och lyfter typ upp mig så jag kan skriva riktigt.. Förstår ni? xD Smått särt beskrivet.

En sak är det jag inte fattar. Varför ger du upp hoppet om mig? Varför, har du ens tänkt på att jag kanske mår dåligt pga att du inte snackar med mig?! Har du tänkt på det?!


I'll Always Remember

I'll always remember
It was late afternoon
It lasted forever
And ended too soon
You were all by yourself
Staring up at a dark gray sky
I was changed

In places no one would find
All your feelings so deep inside (deep inside)
It was then that I realized
That forever was in your eyes
The moment I saw you cry

The moment that I saw you cry

It was late in september
And I've seen you before (and you were)
You were always the cold one
But i was never that sure
You were all by yourself
Staring at a dark gray sky
I was changed

In places no one would find
All your feelings so deep inside (deep inside)
It was then that I realized
That forever was in your eyes
The moment I saw you cry

I wanted to hold you
i wanted to make it go away
I wanted to know you
I wanted to make your everything, all right....

I'll always remember...
It was late afternoon...
In places no one would find...

In places no one would find
All your feelings so deep inside (deep inside)
It was then that I realized
That forever was in your eyes
The moment I saw you cry

Mandy Moore - Cry <3


I Don't Wanna Miss You Tonight

Min mardröm. Min värsta tanke. Det jag fruktar mest. 
Att jag ska förlora dig. Det värsta är att jag tror jag har gjort det nu. Känns som om du har lämnat mig. Du har försvunnit. Kan lika gärna skriva ditt namn här, för du läser ändå inte detta. Känns som om jag har förlorat en del av mig själv nu. Den delen kan bara du fylla, Nicklas. Du kom in i mitt liv och tog en stor del av mitt hjärta. Från första gången vi snackade, från första gången. Och alltid. Din vänskap till mig var något speciellt. Förlåt om jag tynger ner dig med massa av mina problem, enligt dig. Men ska inte berätta om mina problem för dig mer. Ska inte säga något sånt till dig mer. Du ska få slippa detta nu. Du ska få slippa mig. Bäst för oss alla. Men ska jag vara ärlig, så är det inte bäst för mig..

Bara skit!

Fan vad är det med mig! Känns som om jag bara ska sprika! På båda sätten! Både på insidan och utsidan! Orkar inte vara med längre! Inget funkar längre, bara massa skit hela tiden. Kan inte bara någon ta min hand och hålla den hårt och aldrig släppa taget?!

Jag är ledsen, men vissa dagar längtar jag tillbaka till dig..

Vill bara gråta. Vill bara vara vid din sida. Vill bara tillbaka till den dagen, till den gången då vi började finnas. När du och jag blev vi. Så kort tid. Vill bara gråta. Men just nu kommer det inget från mitt öga. Men om jag känner mig rätt, så är dom på väg neråt från min kind vilken minut som helst.

Borde sova nu, men kan inte. Alldeles för mycket i tankarna..
Men får försöka. Godnatt

City of Angels

Estelle skickade en länk till mig med en låt från en film, som hon tyckte jag skulle lyssna på. Så självklart gjorde jag det. Och gissa vad, jag blev förälskad! Sjukt är var det är. Så jag laddade ner den låten och kollade vidare på youtube, hittar massa låtar från den filmen. Så laddar ner massa låtar från filmen och självaste filmen också. Så får hoppas på att den är sevärd. För låtarna är absolut hörvärd. Här är i alla fall låten --> http://www.youtube.com/watch?v=TKLhoNm9K-Y&feature=related

Jag borde sova nu, jag borde duscha nu, jag borde.. Ja jag borde bannemig göra mycket. Ett exempel är att jag borde skaffa ett liv! Vafan liksom är detta för liv? Ligga här hela kvällarna och göra absolut ingenting! Nä nu får jag göra något. Men lär väl inte bli så mycket innan jag går och sover. Får bli att jag gå upp vid sex och duschar imon istället. För nu blir det försent!
Pusselipuss

Bloggdesign sökes

NÅGON SOM KAN GÖRA EN BLOGG DESIGN TILL MIG ?!
HADE VARIT UNDERBART SNÄLLT (a)

Klaaar :*


Komplecerat

Jaha då har Estelle åkt hemåt ner till Helsingborg. Hon kom ju hit till mig igår<3  Skulle egentligen på fest i Tingsryd hos Becka's granne, Malin. Men så blev det inte. Efter min fredags kväll/natt hade jag ingen lust alls att festa igen. Att bli dissad av kompisar är inte det roligaste precis, inte när en kille som kompisen har känt i fem minuter går före. Kan säga att det var min värsta natt på länge! Så mycket betyder jag för dig, visst du var full, men det är ingen ursäkt egentligen. Vet inte vad jag ska göra, ringa eller låta det var tills imon?


Ensamhet med folk runt omkring sig

Någonsin känt att du är den enda på jorden? Du är den enda som ser alla, men ingen ser dig? Du skriker mot människorna runt omkring dig, men ingen svarar, ingen hör dig.

You're in love, but that's not what it was
All those times that passed by with no signs
And now you're telling me
You miss me, boy why couldn't I see?
And my heart don't agree with what you're telling me


Man vet att man inte är ensam. Har folk runt omkring sig hela tiden. Men varför, känna sig så ensam? Hur kan massa folk göra så man känner sig som den ensamaste personen i världen?

Freeze
A moment, it's never been better
Freeze
All over, we won't last forever
You said that you're sorry for pushing me
But then smiled when I opened my eyes
I'm gonna
Freeze
A moment, while we're together

Besviken...

Jag har sån jäävla rätt att vara sur och arg just nu ! Framförallt besviken. Jag hade aldrig lämnat en vän sådär, aldrig. Inte ens för en kille.


Gaalet!

Byebye nu åker jag till skolan sen drar jag miranda och låla till växjö och ska vara hos sarah heeeeela dagen/natten och ha gaalet gaalet gaalet skojjj ! :'DDD <3333
kommer hem imon någon gång och imon blir det troligtvis festa igeeeen (aa)
finns på mobilen om det är något (a) :*


<3<3<3

that's life my friend , to be hit by your best friend !
citat av miranda !Du är helt jävla mig underbar ! MIN STJÄRNA <3


vi e som en vulkan :D man vad aldrig när hon o ja får våra utbrott :D:D XD


If You'll Stay In My Past

Ännu en dag i skolan. Ännu en dag närmare helgen. En dag närmare sommarlovet. En dag närmare slutet.
Vad dramatisk jag låter nu förtiden, tänker lika dramatiskt också. Vad är det med mig, egentligen? Jag bara klagar! Finns mycket mer folk som mår sämre än lilla jag? Liksom, nej fy. Orka detta. Bita ihop och kämpa vidare.

Trotts att det är en lång uppförbacke för mig, just nu i denna stund. Att springa upp för den är bara jobbigt och jag blir lätt trött. Så jag får ta sakta små steg uppåt och vila lite där och där. Vet jag är klen, men jag får ta den tiden det tar. För då kommer jag klara detta. Jag måste klara det. Får ta den tid det tar...


Greetings From Space

Blev inte alls många inlägg idag här inte - 2st! Har fan inte pallat! Ursäkta mina ord. Men ibland är det så att man inte orkar. Alla har väl såna dagar, och idag har det känt som en sån dag.  Känns som om den tiden kommer komma tillbaka till mig nu. Men jag ska klara detta, så är det bara!

Helgen är ganska så planerad och det känns hur bra som helst. Jag är sån som gillar att ha de planerat för mig. Så på fredag åker iaf, Miranda och jag in till Växjö och sedan hälsa på favoSarah <3 och ska hälsa på henne i sin lägenhet. Sen lär det säkert bli mycket galet - Me like! Sedan på lördagen blir det förhoppningsvis feest hos någon Malin som Rebecka N är granne med. Tror allt att det kan bli skoj skoj^. Man får hoppas på det iallafall.

Nu är klockan sjukt mycket och jag kommer vara dötrött imorgon! Lillebror fyller år, så blir att gå upp och sjunga för honom - suck! Candice fyller också år ju. Grattis Babe <3 hon har ju flyttat till Ryssby nu. Seriöst, jag måste sova nu.
God natt . Pusselipuss

Andra dagen

Andra skoldagen idag då ja. Segt att lektionerna har börjat nu. Men i alla fall, hade först Svenska med Arne. Sedan typ lyssna på vad man kan välja för aktivitet på onsdagarna på idrotten. För mig blir det ju såklart Bollsport! Palla att dansa eller att springa xD No Way!! Sen skulle vi äta så vi gjorde det. Sen drog Miranda och jag ner till Börjes och köpte block och sådant. Och gissa vem man träffar där utanför :'O jo om inte FREJA <3<3<3 Fatta vad chockad jag blev :'O men kul att träffa henne igen <3<3<3 Så snackade lite med henne och hennes mamma. Sen gick Miranda och jag in till Börjes och sedan upp till skolan igen. Hade Engelska och sedan Matte. Sen slutade vi. Sköönt och jag är nu sjukt trött!
Kom hem så tog man lite pastasallad och sen ringde telefonen. Och gissa vem det var om inte lilla Joakim Bonté :'D härlig vän det där! Får hoppas att man kan träffa honom när man åker upp till Stockholm om två veckor, då när mamma ska springa TjejMilen. Blir säkert bra!

Alltså jag får bannemig dampet snart alltså! MITT HÅR! Visst jag gillar färgen ju. Men inte längden ett jävla skit! Vill ha längre hår :'( får seriöst ångest pga mitt hår nu! Det blir inte bra på något sätt. Så ska försöka göra något med de nu så det kan se något normalt ut i en längre period, alltså typ hålla en hel dag. Alltså jäävla mig jävla bud på att köpa hårförlägning nu! Ska nog fan köpa det. Men problemet är, finns det någon färg som passar mitt hår :'O ?!

Nä nu ska jag göra något istället för att bara ligga här i sängen och bli ännu mer tröttare!
Pusselipuss


Falskt?

Kommit på en sak, allt känns så jävla falskt just nu. Liksom så tillgjort. Vet inte varför jag tänker såhär. Men helt sjukt är det att man tänker såhär som jag gör.

Don't worry

Har du någonsin känt att du vill bara bort från där du befinner dig? Lämna allt bakom dig och börja om från ruta 1. Den känslan har börjat dyka upp den senaste tiden för mig. Hur skönt hade det inte varit att bara åka någonstans där ingen känner en och man kan få vara säg själv?

Nu kanske ni tänker "men varför är du inte dig själv bara då?". Men hur lätt är det när alla ändå bara dömmer en, gång på gång. Nu när man har gått på en ny skola i ett år, känns det som om man kan vara sig själv lite mer i  alla fall. Visst lite av folket är samma, men mycket av det är nytt. Tänk sen efter dessa två åren så lämnar man skolan, vännerna och alla andra och flyttar någonstans långt, långt bort. Skönt för vis del, träffa nytt folk och få nya erfarenheter.

Men där dyker också ett annat problem för mig. Räddheten. Rädd för att bli ensam. Vad gör man då?  Bara att bita ihop och kämpa vidare? Hur lätt kan det vara egentligen? Det är något jag kommer få ta reda på och ta itur med då, när den dagen kommer. Just nu ska jag koncentrera mig på nuet och ta vara på den tiden som är just nu och tänka på mina vänner, familj och kanske framförallt - mig själv!

Nu bildar vi klubb babe <3
Du är min stjärna, min ängel, min trygghet <3


Första skoldagen

Då har skolan dragit igång igen. Visst väldigt slapp dag. Lekte med SP08 och HP08 typ halva dagen. Alltså förlåt, men guud vilka tråkiga personer det finns här i världen som inte gör våra roliga saker som vi har kommit på :'O
Fick mitt schema idag med, fyfan säger jag bara. Heelt fullt med lektioner ju! Är ju förjävligt. Aja bara att bita ihop och försöka med att klara av detta året också.
Nej nu ska jag göra något annat än att ligga här i sängen med datan .
Pusselipuss

Hold On

Tänkte bara säga att nu ska jag nana min sköna kudde. För imon ska jag upp tidigt pga skolan börjar ju.
God Natt & Pusselipuss


Tider förändras

Ibland kanske alla måste gå vidare, hur svårt det än är och kommer bli..

Du måste gå vidare, för din egen skull. Jag måste gå vidare, för min egen skull. Gör detta för din och min skull. Förlåt mig för allt. Men kommer ändå alltid finnas där för dig. Glöm aldrig det <3

Boston med Augustana <3

Låten Boston med Augustana, detta låter sjukt. Men allt han sjunger, säger mig något. Att bara lämna allt och lämna alla här. Börja om från början, börja om ett nytt liv. Lämna allt här hemma och börja om helt och hållet. Där ingen vet vem man är, där man kan börja om. Tänk er, hade inte det fått vara skönt ibland? Där inget vet ens namn.


Best Not To Think About It

Denna dagen har man varit med Låla. Suttit nere vid busshållplatsen. Där allt händer - not ! Aja men det var trevligt. Snacka minnen och tider och sådant skoj.

Nej nu måste jag bannemig skärpa mig och ta itur med mitt rum, måste sätta in alla kläder i gaderoben och dammsuga mitt rum och sådant tråkigt.

Pusselipuss


Lite tankar sådär på morgonen

En dag närmare skolan nu, fy säger jag bara. Men känns ändå ganska så okej att börja igen. Hoppas bara inte det kommer vara allt för segt och tråkigt och förjävligt bara. Då vet jag inte vad jag gör för att tiden ska gå snabbare där. Nu är Sarah har bytt så kommer det faktiskt bli mycket annorlunda. Men vi andra tjejer i klassen får försöka att fördriva tiden på något sätt. Det klarar vi Låla, Miranda & Hanna (; <3 Men kommer sakna Sarah sjukt mycket i klassen! Får hoppas på ett mirakel att hon kommer tillbaka.

Vad tog det vägen?

Klockan är efter middnatt - om man ska vara riktigt exakt just i denna minut så är den femtitvå minuter efter middnatt. Och jag som hade sagt åt mig själv att jag skulle gå och lägga mig tidigt, eftersom det är skola för mig på tisdag. Galet värre. Detta sommarlovet har gått så snabbt så man inte kan tro det. Vad tog det vägen? Vad har man egentligen gjort denna sommaren?

* Jobbade en vecka
* Midsommar - Öland med Beckah Danne och Linus m.m.
* Jobbade två veckor till
* Lite ledigt och var med Robin
* Jobbade två dagar hos pappa
* Åkte till Stockholm med Emma och träffade Tess & Jocke
* Var lite med Robin
* Östersjö med Robin Emmah & Alle
* Var lite till med Robin
* Åkte till Italien
* Var ännu mer tid med Robin
* Hbg : Takida & Backyard Babies med Elle & John och träffat Estelle


Och det var min sommar? Känns jätte lite. Men kul har jag i alla fall haft det. Vissa stunder mer än andra. Men nu är Sommaren 08 slut. Man börjar skolan igen, tillbaka till klassen som absolut inte kommer kännas som klassen man kom till förra året i ettan. Men tider förändras, lika så människor.

Nä nu ska jag ta och stänga av datan och försöka sova lite. Imon blir det att städa rummet och förbereda mig för skoldagen, fyfan.

God Natt . Pusselipuss


Look Me In The Eyes

Hur ska man göra för att ta reda på vad som blir bäst? Hur ska det gå till? Vad blir resultatet av det hela, om man någonsin kommer få något resultat av det? För ett tag sen var man så säker på vad man ville. Efter ett tag är man inte så säker längre, och sedan börjar det bli att man vill ha det som det var innan. Man får låta allt ligga på en tråd. Tunn, tunn tråd. Men ändå så känner man vad man vill och ibland känner man något helt annorlunda.

Gah man blir galen och får fan anfall av dessa jäävla tankar! Då är det tur att man har folk som stöttar i vilket man än gör <3 Vad skulle man göra om man inte hade dom där vännerna? Tror inte det finns någon som kan leva utan att ha någon vän. Alla behöver verkligen en vän någongång. Jag behöver det dagligen. Så är det bara. Är och kommer alltid vara evígt tacksam för dom som står ut med mig dagligenn <3
Ibland kanske alla behöver en timeout

Så sant som det står. Alla kan behöva det, för att ta reda på vad man egentligen vill med livet.
Förr eller senare måste alla gå vidare här i livet. Även du och även jag, sorligt men sant.


Hos Estelle i Hbg <3

Konseren igår då :D  Takida & Backyard Babies ! <3
Fyfan ad häligt det var! Hur bra som helst. Inte lyssnat på Backyard Babies på hur länge som helst. Typ förra året. Så några låtar kunde man ju där *solt* och Takida var ju heelt underbart! <333 fyfan vad jag älskade en stunden, bara stod där och njöt :'D !

Efter konseren åkte man till min favoflickEstelle <3 blev att vi gick,gick o gick! och jag hade ju bara liiite ont i fötterna och ryggen! Men tillslut kom vi ner till stranden och det var as mys och vi bara satt där i timmar och snackade. Men sedan gick vi hem till Estelle, åt en macka och lite så sen bäddade vi upp soffan och sen blev det att vi snackade och somnade (a) klockan var vä typ fyra x) !
Vaknade typ vid elva eller något, smsade Elle och hörde om hon var vaken och när vi skulle åka hem, men ännu inget svar, så vetifan när vi kommer iväg Men sålänge får Estelle stå ut med mig! Mohaha <3 Får allt se vad vi hittar på. Nu ska ja nog klä på mig. Byebye :*


HejDå Småland :*

Tänkte bara säga att nu lämnar jag småland och kommer hem igen på söndag. Finns på mobilen om det är något.
xoxo R

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det ..

.. Estelles namnsdag :'D ! Grattis Grattis Grattis <3
Första gången du firar denna dagen. Och det måste ju vara lite speciellt ju, tycker iaf jag.

Jag hittade en bild som denna flickan hade skickat till mig via mms som jag inte innan kunnat se eller så. Så för ett tag sen hittade jag den på internet på telia.se. Har tänkt att lägga ut den, men aldrig kommit ihåg det. Men NU kommer den få en plats här. För detta är en speciell dag för denna flickan. Tycker jag allt iaf, som sagt (: Ha det bäst. Och hoppas vi
ses imon älskade unge <3


 
Du är min favoälskskåning<3

Vadhänder?!

Idag åker man då mot Helsingborg. När? Det vet inte ens jag (y) tror inte ens Elle vet x) allt beror på hennes boy ;) kanske skulle ut o festa ikväll också. Har inte festar redigt på heela sommarlovet :'O skandal! Nejmen kan säga att jag har tagit det mycket lugnt med drickandet denna sommaren. Good For Me (y)
Får nog snart börja packa vad jag ska ha med mig också. Ganska så svårt och veta, när man inte ens vet vad man ska göra. Det enda jag vet är att vi ska på konsert imon, Takida & Backyard Babies. Och att vi sen i helgen ska sova hos John's släktingar, Elles kille. Sen som sagt kanske det blir att man festar ikväll, någonstans. Jag har ingenaning! Men tror ändå det kommer bli good,good!
Näänu vill jag iväg! Men så har inte John vaknat än x) så Elle skulle ta sig till Tingsryd och väcka han eller något! Ska nog börja packa lite nu så jag har det gjort.

Jag visste det, jag visste det redan första gången du såg han/ R

NY FRISYR

vad tycks ? äärligt nu !


Helsingborg imon !

Imon bär det av hemifrån - igen! Me like, haha. Nämen, blir iaf att dra ner till Skånelandet imon och blir att bo hos Elles killes, något, i Landskrona. Tror detta blir sjuukt bra (a) hoppas verkligen på det. Och sen måste jag träffa min favotjej där nere också - Estelle <3 Miss a lot!

Nä nu ska jag mysa med min pojk, vet ni vad - han har ett jävligt gulligt leende (aa) :* Byebye suuuckers !

/ R

Dunder&Brak!!

Andra dagen man vaknar av att massa spikande saker och hemska ljud! Vi har nu börjat fixa i vårt nya kök, eller det som kommer bli ett kök. Men pappa gör det inte, utan någon snikare, som vi typ känner, Tony. Han har faktiskt kommit en bit, tagit bort massa saker och sådant. Och typ byggt där det nya fönstret ska stå. Aja tror inte det är många som fattar vad jag snackar om. Men lär väl lägga in någon bild på det eller något.

Starkars Robin, han vill sova och han sover i detta oljudet. Good For You <3 Men jag kunde bannemig inte sova mera av detta ljud så jag startade datan och lät han sova nu. Så snäll är jag (a)

Idag blir det att vara här hemma och sedan vid tre ska jag klippa mig och färga håret - goosh liite nervös!

/ R

Filmtime med Älsk

Nu är klockan halv ett. Och egentligen skulle jag och robin sova nu, för vi gick och la oss innan elva. Men aja, nu är det så att ingen av oss är särskilt trötta. Så vi bestämmde oss för att kolla på en film nu. Men frågan är vilken?

Detta var nog den mest ointressanta bloggen jag någonsin har skrivit! Nä, nu blev han törstig också, så får följa med homom upp o ge honom lite vatten! Godnatt för er som ska sova, för det ska inte vi,utan nu ska vi se på film!

Gaaah ! <333TAKIDA OCH BACKYARD BABIES
Sundspärlan, utescenen, Helsingborg
den sextonde augusti tjugohundraåtta
med Elle och hennes boy :'D !
<3<3<3

Få timmars sömn

Blev inte att man gick och la sig så värst tidigt. Ungefär vid halv fyra, :'$ thihi. Aja jag vaknade ändå innan tio så *stolt* Blev att man låg lite i sängen och drog sig lite. Sen ringde Robin och sa att han skulle åka hemifrån snart. Så det blev för mig att gå upp och duscha! Så nu är man här, nyduschad och klar. Väntar på att han ska komma. Aja, måste få i mig något och äta nu känner jag *magen skriker efter mat* Ciiao :*

Äntligen hemma!

Ja, jag säger faktiskt äntligen hemma. Men ångrade det lika snabbt som jag sa det, när jag kom in i Urshult. Eller rättare sagt, till Danmark, och allt regn! Hade gärna varit där en vecka till. Helt underbart <3

Berättar säkert någon dag vad som hände och skedde där nere i Amalfi. Men annars får ni kolla min bdb. Ska börja lägga in lite bilder därifrån redan ikväll. CiaoCiao

RSS 2.0